Zakelijk portret foto

Professionele LinkedIn foto

Hoe belangrijks is een goede zakelijk portret foto voor een zelfstandig ondernemer? Met een goede zakelijke foto laat je zien waar jij voor staat, het is de eerste indruk die de (potentiële) klant krijgt. En ik weet als geen ander dat het eng is om voor de camera te staan. Wat gaat er gebeuren? Sta ik er wel goed op? Doe ik het wel goed? Van jongs af aan heb ik dat en heb dan ook snel besloten om zelf achter de camera te kruipen. Ik weet dan ook precies hoe het voelt om foto’s te laten maken.

Achter de camera weet ik hoe ik jou hierbij kan helpen. Ik haal het beste uit jou naar boven en weet zo jouw mooiste kant vast te leggen.

Zorg dat je als ondernemer wordt gezien zoals jij dat wilt en dat jouw foto representatief is voor jouw bedrijf. Op de website VB Fotografie vind je meer informatie over bedrijfsfotografie of neem direct contact met mij op.

Een fotoshoot van 1 uur bedraagt €180 (inclusief btw). Je ontvang een aantal foto’s waaruit je zelf de mooiste 3 foto’s mag kiezen.

foto personal branding Amersfoort

Informatie aanvraag fotoshoot