VRIJ WERK

Vrij werk van Sabine Keijzer
VoorBeeldig Fotografie

Naast mijn betaalde fotografie werk voor bedrijven en particulieren, maak ik voor mijzelf ook graag foto’s in de vorm van vrij werk. Zo ga ik graag in mijn vrije tijd met mijn camera op pad. Heerlijk om ook mijzelf zo af en toe een opdracht te geven en op deze manier mijzelf te blijven ontwikkelen… Met mijn camera duik ik de wereld in met één doel: blijvende herinneringen in beeld te brengen. Ik geniet van het dagelijkse leven en van reizen, telkens word ik gepakt door de schoonheid van de mens, de natuur, de cultuur en de tradities. Dit leg ik maar al te graag met mijn camera vast. Daarnaast houd ik ook enorm van Straatfotografie en ben ik regelmatig met mijn camera in steden te vinden.

Heb je iets moois gezien? Of heb je een wens, ben je bijvoorbeeld op zoek naar een persoonlijk cadeau of een bijzondere foto voor aan de muur? Je kunt mij altijd benaderen voor een vrijblijvende afspraak. Verder is dit vrij werk gedeelte van mijn website bedoeld om foto’s die ik de moeite waard vind of waar ik trots op, aan iedereen te laten zien. Geniet ervan.

_DSC3883 - VoorBeeldig Fotografie 2132 - VoorBeeldig Fotografie DSC04460 - VoorBeeldig Fotografie DSC04230 - VoorBeeldig Fotografie