Een intieme Herfstbruiloft bij Landgoed Sandenburg in Langbroek

Op een regenachtige 27 oktober, gaven Dikkie en Ries elkaar het jawoord op Landgoed Sandenburg. Ondanks dat de regen zachtjes neerdaalde, lag het landgoed er prachtig bij met de kleurrijke herfstbladeren.

Voor de bruid begon de dag in het sfeervolle kasteel van het landgoed. Bij de voorbereidingen werd zij geholpen door haar goede vriendin Danique. Zoals het aandoen van de trouwjurk, het opsteken van het haar en het opdoen van de bruidsmake-up. 

"Bijzonder om in het prachtige kasteel je voor te bereiden op de grote dag."

De first look

De komst van de bruidegom in een stoere Ford Mustang bracht een extra dosis spanning en romantiek. Beneden in het kasteel was het prachtige first look moment. Klaar om samen aan hun avontuur te beginnen.

 

bruidspaar first look

"Zoek je een trouwfotograaf voor jouw bruiloft? Controleer dan snel of jullie trouwdatum nog vrij is"

Intieme bruiloft

Zij kozen voor een intieme bruiloft, omringd door de gezelligheid van familie en vrienden. Met een kleine groep vond de ceremonie plaats, waar geloften werden uitgewisseld en ringen werden omgedaan. En ook hun oudste zoon mocht zijn handtekening zetten, maar dan in hun trouwboekje natuurlijk.

Na de ceremonie werd er genoten van een heerlijke bruidstaart, gevolgd door een gezellige borrel. Tussendoor werd er tijd vrijgemaakt voor een fotoshoot. Ook werd de groepsfoto met alle gasten gemaakt, op het bordes van het kasteel.

 

Intieme bruiloft Oranjerie landgoed Sandenburg

“Op zoek naar een trouwlocatie? Let op dat deze ook bij slecht weer voldoet aan jullie wensen."

Herfstbruiloft met prachtige kleuren

In de avond was er een uitgebreid dinerbuffet. Er werd veel gelachen en ook moppen getapt door hun oudste zoon. Voor de kleinste was er een heerlijk Italiaans ijsje als toetje. 

Hun liefde is sterker dan welke bui dan ook. Deze trouwlocatie wordt omringd door adembenemende natuur en de kleurenpracht van de herfst.

herfstbruiloft Oranjerie Landgoed Sandenburg

Oranjerie Landgoed Sandenburg

Landgoed Sandenburg in Nieuwbroek is zeker een aanrader. Met zijn betoverende schoonheid en romantische sfeer is het de perfecte plek voor een onvergetelijke bruiloft vol liefde en geluk.

Trouwlocatie: Landgoed Oranjerie Sandenburg
Trouwjurk: 2e hands
Trouwpak: H&M
Trouwauto: Mustang, JS Trouwauto’s
Make-up/haar: Danique
BABS: Bep van der Linden 

Jullie trouwdatum nog vrij?

Ik kom graag met jullie kennismaken (dit kan ook in de avonduren of op zaterdag). Voordat we dat plannen, is het handig om te weten of ik nog beschikbaar ben. Vullen jullie hieronder jullie trouwdatum in? Dan pak ik mijn agenda erbij!