Trouwfotograaf bij Landgoed De Salentein in Nijkerk

Trouwfotograaf bij Landgoed De Salentein in Nijkerk

In de gezellige sfeer van de herfstkleuren en de prachtige omgeving van Landgoed De Salentein in Nijkerk, vierden Saskia en Bram eindelijk hun langverwachte bruiloft. Een baby op komst had hun trouwplannen een jaar uitgesteld, En hadden ze nu op hun bruiloft een speciale gast erbij.

Trouwfotograaf bij Landgoed De Salentein in Nijkerk

"Hebben jullie kinderen? Zij zijn een belangrijk onderdeel op jullie bruiloft. Ik geef ze graag alle aandacht"

De voorbereiding op de locatie

De dag begon met de voorbereiding van Saskia. Samen met haar vriendinnen maakte zij zich klaar op het mooie landgoed. Bram was thuis bezig met zijn eigen voorbereidingen. Als trouwfotograaf mocht ik alles vastleggen vanaf het moment dat de eerste gasten arriveerden.

"Op de trouwlocatie de voorbereidingen doen, heeft als groot voordeel dat je ook hiervan prachtige en sfeervolle trouwfoto's krijgt"

First look bij de ceremonie

Een bijzonder moment was de eerste blik bij de ceremonie. Saskia en Bram hadden ervoor gekozen elkaar pas bij de ceremonie te zien. Dit zorgt altijd voor wat extra spanning. Een dag eerder waren ze al voor de wet getrouwd. Dus voor de bruiloft waren ze niet meer gebonden aan een officiële BABS. Hun ceremonie werd geleid door de vader van Bram met de nodige grappen en grollen.

Na de ceremonie was het tijd om de bruidstaart aan te snijden. De taarten met drie verschillende smaken stonden te wachten in de grote hal van het landgoed. Natuurlijk werd er ook geproost met bubbels, wat de feeststemming alleen maar verhoogde.

vader bruid weggeefmoment De Salentein trouwzaal

“Extra spannend als jullie pas bij het altaar elkaar gaan zien."

De fotoshoot op de bruiloft

Omdat Saskia en Bram ervoor hadden gekozen elkaar vooraf niet te zien, maakten we later op de dag nog wat mooie foto’s. Zowel binnen als buiten op het landgoed is het prachtig. En met de prachtige herfstkleuren als achtergrond.

Als afsluiter van deze bijzondere dag genoten Saskia en Bram van een intiem diner met een select gezelschap. En natuurlijk werd er geproefd van de heerlijke wijnen van De Salentein.

trouwen in de herfst nijkerk
herfst binnenlocatie trouwfoto
trouwen met kinderen

Fotograaf
VOORBEELDIG FOTOGRAFIE

Trouwlocatie
LANDGOED DE SALENTEIN

Trouwjurk
 
Trouwauto
Rolls Royce via Tap Trouwvervoer
 
 

Jullie trouwdatum nog vrij?

Ik kom graag met jullie kennismaken (dit kan ook in de avonduren of op zaterdag). Voordat we dat plannen, is het handig om te weten of ik nog beschikbaar ben. Vullen jullie hieronder jullie trouwdatum in? Dan pak ik mijn agenda erbij!