trouwfotograaf Amersfoort

Trouwfotograaf Amersfoort

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Een spannende en leuke tijd! En waarschijnlijk hebben jullie veel vragen. Zoals welke fotografie stijl vind je mooi? Hoe vind je de beste trouwfotograaf? Hoe lang duurt een bruidsshoot? En vind die fotoshoot voor of na de ceremonie plaats?

Begrijpelijk dat jullie veel vragen hebben. Mag ik jullie hierbij helpen?

 

STAP 1: FOTOGRAFIE STIJL
Jullie vinden de stijl van mijn fotografie mooi? Mijn stijl omschrijft zich het beste door spontaan en in het moment gefotografeerd. Poseren hoeft bij mij niet, daar houd ik zelf ook niet van. De nabewerking van de foto’s houd ik zo natuurlijk mogelijk. Dit betekent dat een blauw trouwpak ook op de foto blauw blijft.

STAP 2: WAT IS JULLIE BUDGET?
Hebben jullie een budget voor de bruiloft gemaakt? Hoeveel willen jullie aan de trouwfoto’s besteden? Mijn pakketprijs is altijd inclusief luxe bruidsalbum. Jullie kunnen een bruidsreportage bij mij boeken vanaf 5 uur voor €975. Mijn pakketten staan in de gratis trouwgids, die je onderaan deze pagina kunt downloaden.

STAP 3: LEER DE FOTOGRAAF KENNEN
Wat weten jullie over de persoon achter de camera? Is het een leuke, spontane en gezellige fotograaf? Willen jullie die persoon de hele dag op de bruiloft? Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie alle vragen stellen. Maar ook kijken of jullie een klik met elkaar hebben. En mij kan je alvast beter leren kennen door mij te volgen op Facebook of Instagram. En hier lees je meer over mij.

KENNISMAKINGSAFSPRAAK?
Voordat jullie een kennismakingsafspraak maken, vraag aan de bruidsfotograaf of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

trouwfotograaf Apeldoorn

Bruidsreportage is inclusief:

  • vrolijke en enthousiaste trouwfotografe
  • meer dan 6 jaar ervaring en full time fotograaf
  • kennismakingsgesprek
  • kleine preview binnen 24 uur
  • een online gallery
  • een album van 20 x 20 cm met 20 pagina’s
  • professionele nabewerking van de foto’s
  • BTW

Om het verhaal van jullie bruiloft goed in beeld te kunnen brengen, is een bruidsreportage te boeken vanaf 5 uur voor €975.

We zitten in onzekere tijden. Het corona virus heeft grote gevolgen op ons dagelijks leven, maar ook op het plannen van jullie bruiloft. Mocht hierdoor jullie bruiloft worden verplaatst, dan kunnen jullie de datum kosteloos wijzigen.

fotograaf amersfoort

Genieten

Hoe mooi is het om met de planning van jullie bruiloft bezig te zijn? Met alle zorg zijn jullie aan het voorbereiden. En niet alleen jullie, maar ook jullie familie en vrienden. En wat dacht je van jullie mooie locatie en de catering. Iedereen doet zijn uiterste best voor jullie grote dag.

Iedere bruiloft vind ik magisch. Geen bruiloft is hetzelfde. Keer op keer geniet ik daar van. Op jullie bruiloft loop ik waarschijnlijk ook rond met een lach van oor tot oor. En mijn ogen houden alles in de gaten.

Trouwfotograaf Amersfoort

Het fotograferen van bruiloften vind ik het allermooiste om te doen. Waarom? Het is een stralende dag vol liefde en geluk. Hiervan kan ik enorm genieten. In de voorbereiding leer ik jullie al goed kennen. Op jullie bruiloft ben ik dan ook Sabine die de foto’s maakt en niet zomaar een fotograaf.

En als na maanden van voorbereiden, dé dag dan eindelijk is aangebroken. Van de gespannen gezichten in de ochtend, tot het feesten ‘s avonds laat. Dat ik nauwelijks tijd heb voor een pauze, neem ik voor lief. Want ik geniet van het fotograferen van alle dingen die gebeuren.

Ik heb jarenlange ervaring als trouwfotograaf. Veel bruidsparen heb ik de mooiste herinnering aan hun grote dag mogen vastleggen. Kijk ook eens op de website van Briljant Bruidsfotografie, waar ik samen met Marian Ros uit Amersfoort bruidsreportages maak.

Bruidsfotograaf Amersfoort

 

Dagindeling

Bij de meeste bruiloften start ik tijdens de voorbereidingen, zoals het opdoen van de make-up en het aantrekken van de bruidsjurk. Vervolgens fotografeer ik de first look, bruidsshoot, de ceremonie, het toost moment, het aansnijden van de taart, de groepsfoto’s, het diner en de openingsdans. Dit is helemaal naar jullie wens en jullie dagplanning aan te passen.

Ik woon in Amersfoort en werk door heel Nederland.  Maak een afspraak om uitgebreid met elkaar kennis te maken en jullie wensen voor de bruidsreportage te bespreken. 

Beschikbaar op jullie trouwdatum?

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd. Hebben jullie een trouwlocatie geboekt? Mooi, dan staat jullie trouwdatum (waarschijnlijk) vast.

Graag kom ik met jullie kennismaken. Maar voordat we dat plannen, is het handig om te weten of ik nog beschikbaar ben. Vul jullie trouwdatum in, dan pak ik mijn agenda erbij!