trouwfotograaf Utrecht

De trouwfotograaf uit Amersfoort

Een prachtige bruidsreportage van jullie grote dag om nog jaren van te genieten. Als jullie gaan trouwen, gaan jullie een spannende en leuke tijd tegemoet! Waarschijnlijk hebben jullie veel vragen, zoals hoe vind je de beste trouwfotograaf? Hoe lang duurt een bruidsshoot? En vindt die fotoshoot voor of na de ceremonie plaats? Mag ik jullie hierbij helpen?

Het fotograferen van bruiloften vind ik het allermooiste om te doen. Waarom? Het is een stralende dag vol liefde en geluk. Hiervan kan ik enorm genieten. In de voorbereiding leer ik jullie al goed kennen. Op jullie bruiloft ben ik dan ook Sabine die de foto’s maakt en niet zomaar een trouwfotograaf.

Ik woon in Amersfoort en werk door heel Nederland.  Maak een afspraak om kennis met elkaar te maken, dan kunnen we jullie wensen bespreken. Kijk ook eens op de website van Briljant Bruidsfotografie, waar ik samen met Marit bruidsreportages maak.

Dagindeling bruidsfotografie

trouwfotograaf het dikke torentje Eemnes

Benieuwd hoe mijn dag als bruidsfotograaf eruit ziet? Hieronder neem ik jullie even kort mee door de dag. Wat jullie wensen ook zijn, ik ben benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen!

Vaak begin ik met het fotograferen van de voorbereidingen bij de bruid. Denk hierbij aan de haar en make-up, daarna het aantrekken van de bruidsjurk. Als de voorbereidingen klaar zijn, is het moment voor de first look. Dit kan bij jullie thuis, bij de trouwlocatie of bij de locatie waar we hebben afgesproken voor de fotoshoot. Na de fotoshoot is het tijd voor de ceremonie, de toost, het aansnijden van de taart, het diner en de openingsdans. En tussendoor is er natuurlijk ook nog mogelijkheid om de groepsfoto’s van jullie gasten te maken.

Elkaar liefdevol aankijken en realiseren dat jullie nu echt samen zijn

Trouwfotografie pakket

De pakketten zijn altijd inclusief een vrolijke en enthousiaste trouwfotograaf met meer dan 10 jaar ervaring. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een kennismakingsgesprek, ontvangen jullie een preview binnen 2 dagen, een online gallery, luxe trouwalbum en professionele nabewerking van jullie trouwfoto’s.

Profiteer van deze zekerheden:
Enthousiaste trouwfotograaf die graag met jullie meedenkt
Zekerheid van een extra back-up fotograaf
Snelle levertijd van jullie trouwfoto’s, binnen 8 weken
Volledige controle over jullie trouwalbum
Meer dan 100 bruidsparen zijn jullie voorgegaan

De onderstaande pakketten zijn voorbeelden. Hebben jullie andere wensen? Ik ben benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen!

All you need

2525
  • 11 uur fotografie
  • Minimaal 500 foto's
  • Luxe trouwalbum 20 x 20

I do

2075
  • 8 uur fotografie
  • Minimaal 350 foto's
  • Luxe trouwalbum 20 x 20

I said yes

1625
  • 5 uur fotografie
  • Minimaal 200 foto's
  • Luxe trouwalbum 20 x 20

Prijzen zijn inclusief reiskosten binnen Nederland en BTW.

Alle pakketten zijn uit te breiden. Ook het trouwalbum, deze wordt op maat gemaakt en naar jullie wens samengesteld.

Jullie trouwdatum nog vrij?

Ik kom graag met jullie kennismaken (dit kan ook in de avonduren of op zaterdag). Voordat we dat plannen, is het handig om te weten of ik nog beschikbaar ben. Vullen jullie hieronder jullie trouwdatum in? Dan pak ik mijn agenda erbij!

Award winnende trouwfotograaf

Voorbeeldig Fotografie 9.8 uit 10 ervaringen

Dit zeggen anderen

Bekijk meer bruiloft inspiratie