winnaar foto award The Masters

Trouwfotograaf uit Amersfoort

Een prachtige bruidsreportage van jullie grote dag om nog jaren van te genieten. Als jullie gaan trouwen, gaan jullie een spannende en leuke tijd tegemoet! Waarschijnlijk hebben jullie veel vragen, zoals hoe vind je de beste trouwfotograaf? Hoe lang duurt een bruidsshoot? En vindt die fotoshoot voor of na de ceremonie plaats? Mag ik jullie hierbij helpen?

Het fotograferen van bruiloften vind ik het allermooiste om te doen. Waarom? Het is een stralende dag vol liefde en geluk. Hiervan kan ik enorm genieten. In de voorbereiding leer ik jullie al goed kennen. Op jullie bruiloft ben ik dan ook Sabine die de foto’s maakt en niet zomaar een trouwfotograaf.

Genieten

Mooi om met de planning van jullie bruiloft bezig te zijn en met grote zorg alles voor te bereiden. Niet alleen jullie, maar ook jullie familie en vrienden. Wat dacht je van jullie trouwlocatie en de catering, want iedereen doet zijn uiterste best voor jullie grote dag.

Als na maanden van voorbereiden, dé dag dan eindelijk is aangebroken. Van de gespannen gezichten in de ochtend en tot het feesten ‘s avonds laat. Dat ik nauwelijks tijd heb voor een pauze, neem ik voor lief. Want ik geniet van het fotograferen van alle dingen die gebeuren.

Magie

Iedere bruiloft vind ik magisch. Geen bruiloft is hetzelfde. Keer op keer geniet ik daar van. Op jullie bruiloft loop ik rond met een lach van oor tot oor. En mijn ogen houden alles in de gaten. Kijk ook eens op de website van Briljant Bruidsfotografie, waar ik samen met Marian Ros bruidsreportages maak.

Fotografie stijl

Jullie vinden de stijl van mijn fotografie mooi? Deze stijl omschrijft zich het beste door spontaan en in het moment gefotografeerd. Poseren hoeft bij mij niet, want daar houd ik zelf ook niet van. De nabewerking van de foto’s houd ik zo natuurlijk mogelijk. Dit betekent dat een blauw trouwpak ook op de foto blauw blijft. Willen jullie een leuke, spontane en gezellige trouwfotograaf die de hele dag op jullie bruiloft is? Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie mij alle vragen stellen, maar ook kijken of we een klik met elkaar hebben. Hier kan je alvast meer over mij lezen.

Award winnende trouwfotograaf:

Wat andere zeggen

Wat een feest om met Sabine te werken op onze bruiloft. Ze heeft ons fantastisch begeleid en heeft geweldige foto's gemaakt. Een dag met een lach en een traan, die eeuwig is vast gelegd door Sabine. We zijn je eeuwig dankbaar!!
Dominique en Kadir
Sabine heeft onze bruiloft gefotografeerd, en niks om over te klagen, alleen maar lof. Ontzettend goede foto's, en ontzettend fijn om mee samen te werken, want ze luistert goed naar je wensen. Ook heeft ze 2x een fotoshoot met onze kinderen gedaan, allemaal heel speels en de kinderen hoeven niet te poseren. Super relaxt en ontzettende mooie foto's! Voor mij verdient ze een 10!
trouwfotograaf Barneveld
Samantha Kleijer
Hele fijne 1e ervaring met Sabine.
We hebben een gezellig moment beleefd met elkaar als gezin. Het ging allemaal heel natuurlijk en kids vonden haar ook erg lief en leuk.
Aanrader dus!
ontspannen gezin fotoshoot
Anneke Troost

Pakketten zijn inclusief

Pakketten trouwfotografie

All you need

2175
 • 11 uur fotografie
 • min 500 foto's
 • luxe trouwalbum 25 x 25
 • Inclusief Loveshoot

I do

1725
 • 8 uur fotografie
 • min 350 foto's
 • luxe trouwalbum 25 x 25
 •  
Meest gekozen

I said yes

1275
 • 5 uur fotografie
 • min 200 foto's
 • trouwalbum 20 x 20
 •  

Hebben jullie andere wensen, laat het mij weten. Ik hoor graag wat ik voor jullie kan doen.

Dagindeling

Bovenstaande pakketten zijn voorbeelden. Hebben jullie andere wensen, dan hoor ik ze graag. Iedere bruiloft is anders en ieder bruidspaar heeft andere wensen. Neem contact met mij op om jullie wensen te bespreken, want ik ben er voor jullie.

Bij de meeste bruiloften start ik tijdens de voorbereidingen, zoals het opdoen van de make-up en het aantrekken van de bruidsjurk. Vervolgens fotografeer ik de first look, bruidsshoot, de ceremonie, het toost moment, het aansnijden van de taart, de groepsfoto’s, het diner en de openingsdans. Dit is helemaal naar jullie wens en jullie dagplanning aan te passen.

Ik woon in Amersfoort en werk door heel Nederland.  Maak een afspraak om met elkaar kennis te maken en jullie wensen te bespreken. 

Beschikbaar op jullie trouwdatum?

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd. Hebben jullie een trouwlocatie geboekt? Mooi, dan staat jullie trouwdatum (waarschijnlijk) vast.

Graag kom ik met jullie kennismaken, maar voordat we dat plannen, is het handig om te weten of ik nog beschikbaar ben. Vul jullie trouwdatum in, dan pak ik mijn agenda erbij! 

In de media