Trouwen Het Koetshuis Rotterdam VoorBeeldig Fotografie

Op 8 september 2022 was het eindelijk zover, de grote dag van Ellen en Theo. Een hele lange tijd keken ze hier enorm naar uit. Want na deze dag zouden ze officieel gaan samenwonen in ‘s-Gravendeel. Uitstellen was geen optie meer.

In de vroege ochtend kwam ik aan bij de bruid. Voor mijn gevoel was het nog echt vroeg, maar in haar ouderlijk huis was iedereen al druk in de weer.

Nog veel eerder die ochtend was Theo zich aan het klaarmaken. Vanuit zijn ouderlijk huis in Barendrecht zou hij Ellen in Huizen ophalen. Aangezien de afstand te ver was om van beiden de voorbereiding vast te leggen, was mijn collega Marian Ros van Briljant Bruidsfotografie deze hele vroege ochtend bij Theo. Zo hebben ze beiden de prachtige foto’s van hun voorbereiding.

Bij Ellen zijn de make-up en haren gedaan. Hoogste tijd om de prachtige trouwjurk aan te trekken. Hiervoor kiezen we de grootste slaapkamer,  hier is voldoende ruimte en daglicht.

voorbereiding bruid VoorBeeldig Fotografie
bruid trouwjurk VoorBeeldig Fotografie

Deze ochtend was het miezerig buiten. Als Theo de straat komt inrijden in de klassieke Ford Mustang, zijn de ruitenwissers aan en is de cabrio afgesloten.

De first look verplaatsen we naar binnen. Theo wacht in de woonkamer op zijn bruid. Gelukkig is hij niet alleen, want de hele familie wil dit natuurlijk zien.

Dan verschijnt Ellen in de deuropening. Theo weet niet wat hij ziet. Wat is ze oogverblindend mooi. De knoopjes op haar rug worden alvast geteld, dat wordt nog een klus vannacht.

first look bruidspaar in woonkamer VoorBeeldig Fotografie
bruidspaar vader van de bruid VoorBeeldig Fotografie
regen op je bruiloft trouwfoto Huizen VoorBeeldig Fotografie

Dan vertrekken we naar de fotoshoot locatie. De dagen voor de bruiloft hebben we hierover intensief contact gehad. Want de regen was voorspelt en we moesten zoeken naar een geschikte binnenlocatie om trouwfoto’s te maken.

Ellen woont nu nog in Huizen en trouwt in IJsselmonde. Dus alles op de route was een optie als fotoshoot locatie. Uiteindelijk had het bruidspaar de perfecte plek gevonden. De trouwfoto’s zijn wij gaan maken bij Romeo, een oude tramremise in Rotterdam, op nog geen 10 minuten rijden van hun trouwlocatie in IJsselmonde.

We werden hartelijk ontvangen bij Romeo. We hadden prachtig lichtinval door de zon die af en toe scheen. Als fotograaf had ik hier de hele dag wel kunnen schieten, maar het bruidspaar wilde natuurlijk heel graag ja tegen elkaar gaan zeggen.

Bruidspaar Stichting Romeo Rotterdam VoorBeeldig Fotografie
Stichting Romeo Rotterdam trouwfoto bruidspaar VoorBeeldig Fotografie

Na de fotoshoot reed ik alvast vooruit, zodat ik de aankomst bij hun gasten kon fotograferen. Iedereen stond al klaar. De rolfluitjes in de mond, daar kwam het bruidspaar in hun prachtige Ford Mustang aan.

De ceremonie was heel gezellig. Deze BABS maakt er een feestje van, aanrader dus. In haar verhaal kwam hun eerste ontmoeting veel aan bod. Dit was toevallig in Amersfoort, de plaats waar ik woon.

trouwlocatie Het Koetshuis Rotterdam VoorBeeldig Fotografie

Na het ja woord was de kerkelijke inzegening. Direct naast de trouwlocatie ligt de Adriaen Janszkerk. Gelukkig mocht ik ook tijdens de kerkdienst foto’s maken, want dit is toch een prachtige herinnering. Later wil je dolgraag ook deze bijzondere foto’s terugzien.

Tijdens een kerkdienst houd ik gepaste afstand en ga er niet tussendoor lopen. En ik ga geruisloos te werk, zodat ik niemand afleidt. Tijdens de kerkdienst heb ik de bedankkaart afgemaakt. Vooraf hadden we het ontwerp al helemaal uitgedacht, zodat op de trouwdag zelf alleen de foto wordt aangepast met een trouwfoto die we ‘s ochtends hebben gemaakt. Het document heb ik op een usb stick gezet en aan de ceremoniemeester gegeven.

gebed kerkelijke inzegening huwelijk IJsselmonde Rotterdam VoorBeeldig Fotografie
kerkelijke inzegening huwelijk IJsselmonde Rotterdam VoorBeeldig Fotografie
trouwen kerkelijke inzegening huwelijk IJsselmonde Rotterdam VoorBeeldig Fotografie

Na de kerkdienst was er gelegenheid tot feliciteren, en heeft het kersverse bruidspaar de bruidstaart aangesneden. Uiteraard zijn ook de spontane groepsfoto’s gemaakt. En als verrassing mocht het bruidspaar twee duiven loslaten.

 

spontane groepsfoto Het Koetshuis IJsselmonde VoorBeeldig Fotografie
spontane groepsfoto Het Koetshuis Rotterdam VoorBeeldig Fotografie
duiven loslaten op je bruiloft Het Koetshuis IJsselmonde VoorBeeldig Fotografie

Toen iedereen aan tafel ging, was ik klaar met de reportage. Natuurlijk had ik dolgraag willen blijven om ook de toespraakjes tijdens het diner en het feest vast te leggen. Maar voor nu stond alles er goed op en ben ik heel blij dat ik dit voor Ellen en Theo heb moge doen. En als ik dan deze prachtige woorden van het bruidspaar ontvang:
“Hele mooie foto’s!! Het was een prachtige dag!❤ Bedankt!”

Leveranciers:
Trouwlocatie: www.koetshuis.net
Taart: www.TorteDolci.nl
Binnenlocatie: www.stichtingromeo.nl
Make-up/haar: Samantha www.stijlvolhaarenmeer.nl
Trouwauto: Ford Mustand uit 1966 
www.ecp-events.nl/details/ford-mustang-cabriolet/
BABS: Indira Nebruz

Jullie trouwdatum nog vrij?

Ik kom graag met jullie kennismaken (dit kan ook in de avonduren of op zaterdag). Voordat we dat plannen, is het handig om te weten of ik nog beschikbaar ben. Vullen jullie hieronder jullie trouwdatum in? Dan pak ik mijn agenda erbij!

Bekijk meer bruiloft inspiratie