Bruiloft bij Huis Scherpenzeel

Trouwen bij Huis Scherpenzeel

Trouwen bij Huis Scherpenzeel staat garant voor een echt trouwfeest! De prachtige trouwlocatie heeft alle ingrediënten voor een geslaagde bruiloft. De ceremonie, de toost, het aansnijden van de bruidstaart, het diner en het feest. Dat wordt volop genieten van begin tot einde.

Binnen of buiten trouwen bij Huis Scherpenzeel

Stel je voor, jullie rijden de oprijlaan van Huis Scherpenzeel op. Alle gasten staan jullie buiten op te wachten. Na het grote applaus gaan jullie naar binnen en worden jullie naar een aparte kamer begeleidt. De gasten gaan naar de stijlvolle klassieke ceremoniezaal. Of nemen buiten in het park plaats op hun stoel. 

Nog maar heel even en jullie gaan Ja! tegen elkaar zeggen

De ideale locatie voor de fotoshoot

De hele dag kunnen jullie op deze locatie blijven. Ja, zelfs voor de fotoshoot. Huis Scherpenzeel is prachtig gelegen. Aan de voorkant ligt het park met vijver en fontein. En de achterkant is het bos met een laan met hele oude bomen. Zowel in de zomer als in de winter is het hier schitterend.

Trouwen bij Huis Scherpenzeel modern met klassieke elementen

Mocht het weer op jullie bruiloft niet meezitten, dan is Huis Scherpenzeel ook geschikt om de fotoshoot binnen te houden. Huis Scherpenzeel is een authentiek landhuis met een moderne styling en klassieke elementen. 

Meer informatie over Huis Scherpenzeel vind je op www.huisscherpenzeel.nl
Meer informatie over de samenwerking met Huis Scherpenzeel vind je op www.swijnenburg.com

Jullie trouwdatum nog vrij?

Ik kom graag met jullie kennismaken (dit kan ook in de avonduren of op zaterdag). Voordat we dat plannen, is het handig om te weten of ik nog beschikbaar ben. Vullen jullie hieronder jullie trouwdatum in? Dan pak ik mijn agenda erbij!

Dit zeggen anderen

Bekijk meer bruiloft inspiratie