Portretfoto

portretfotografie

Portretfotografie

Wil jij een nieuwe portret foto die uitstraalt waar jij voor staat en jouw mooiste kant laat zien? Portretfotografie is een vak apart. Vooraf bespreken we waar jij de foto’s voor wilt gebruiken. Of dat nou is voor je website, je profielfoto voor social media, om cadeau te geven, voor aan de muur of op een datingsite. Ik houd er rekening mee en zal de uitstraling van de foto aanpassen aan jouw doel. Ik neem de tijd voor het fotograferen en verdiep me in jouw doel. ‘Cameravrees’ zal je bij mij niet snel hebben. In een ontspannen sfeer gaan we samen op zoek naar wat jij wilt uitstralen. Niet iedereen is fotomodel en kan professioneel poseren. Misschien wil je zelfs niet geposeerd op de foto en heb je liever een natuurlijke foto. Bij mij kan je jezelf zijn, daar zorg ik voor. VoorBeeldig Fotografie stelt je op je gemak en je kunt poseren op een manier die jou het meest aanspreekt.

Werkwijze

Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat je je op je gemak voelt en met goede belichting en professionele apparatuur maak ik het perfecte plaatje. Hierbij staan jouw wensen altijd centraal. Zo zorg ik ervoor dat je representatief laat zien waar jij voor staat en hoe jij wilt overkomen. De fotoshoot kan in mijn compacte fotostudio of op locatie plaatsvinden. Ook beschik ik over een mobiele fotostudio die ik overal mee naartoe kan nemen. De toepassingen zijn eindeloos: voor een uitzonderlijke foto op social media (LinkedIn) tot een strak beeld van jou voor op een website, een boekcover of in een brochure. Wil je dat jouw cv er voor een sollicitatie uitspringt? Dan maak ik graag jouw portretfoto. Daarbij geef ik ook adviezen, bijvoorbeeld over kleding.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Een goed portretfoto is daarom belangrijk. Met een goed  foto wek je vertrouwen, maak je het verschil en val je op. Dat is het doel. Wil je dat potentiële klanten jou kiezen of wil je als sollicitant dat jouw cv eruit springt?

Bel of mail je mij? Dan bespreken wij jouw wensen.

Professionele LinkedIn foto