origineel huwelijksaanzoek soester duinen

Origineel huwelijksaanzoek

Wil jij een origineel huwelijksaanzoek doen? Heb je een plan om je vriendin ten huwelijk te vragen? En wil je dit fantastische moment voor altijd blijven herinneren? Laat jouw aanzoek fotograferen.

Welk moment is nog specialer dan een huwelijksaanzoek? Een bruiloft is heel speciaal, maar die gaan jullie gezellig samen plannen. Het krijgen van een baby is heel speciaal, en gelukkig hebben jullie 9 maanden de tijd om hierop voor te bereiden.

Hoe fantastisch is het om geweldige foto’s te hebben als je in het diepste geheim je huwelijksaanzoek hebt voorbereid? Dat ene moment om samen keer op keer weer te beleven aan de hand van de prachtige foto’s.

Mijn camera hoor je niet klikken, dit geluid zet ik uit. En uiteraard val ik niet op, ik verschuil me in de achtergrond en maak die prachtige foto’s van jullie samen. Heeft ze JA gezegd? Wow gefeliciteerd!

Loveshoot

Na afloop plakken we er een mini loveshoot aan vast. Zo hebben jullie direct prachtige foto’s van jullie samen voor de Save the date kaarten. Zo maken we het origineel huwelijksaanzoek compleet.

Ga jij dé stap zetten? Neem contact met mij op en samen zorgen wij ervoor dat dit unieke moment voor altijd wordt vastgelegd.

Tarief

De fotoreportage van de huwelijksaanzoek boek je al vanaf 279 euro. Dit is afhankelijk van de locatie en de duur van de fotoshoot. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

Bruiloft

En als jullie dan gaan trouwen en jullie mij vragen voor de trouwfoto’s, dan krijgen jullie de loveshoot van mij cadeau!

Informatie aanvraag fotoshoot