NIEUWS

Het laatste nieuws over VoorBeeldig Fotografie:

VoorBeeldig Fotografie

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over VoorBeeldig Fotografie. Nooit meer iets missen? Vind mijn Facebook pagina leuk en je blijft op de hoogte.

Amersfoort Fotostad

Ik ben een van de zeven fotografen uit Amersfoort die deel uitmaakt van de expositie ‘Doorkijk op de Wijk’. Wij brengen beelden en belangrijke hoogtepunten uit het dagelijks leven in de buitenwijken naar de stadskern van Amersfoort. Vanuit het centrum krijgen we een doorkijk naar de randen van de stad. De Amersfoorter in zijn leef- en woon omgeving staat centraal. Hoe woont, leeft en beleeft de Amersfoorter zijn wijk. 
De ware schoonheid, het bijzondere karakter en de beleving van de buitenwijken gekoppeld aan een vleugje eigenzinnige identiteit worden geëxposeerd op een prachtige, veelzijdige en nooit eerder getoonde wijze in dit community Art foto project. Na eerdere succesvolle community art foto projecten (Gekruiste Blikken en Raamverhalen) werken 033Fotostad en Arteganza samen in 033 INSIDE OUTSIDE.
www.arteganza.nl
www.033fotostad.com

 

Sonics Floorball Amersfoort

Sonics is de floorball (unihockey) vereniging voor Amersfoort en omgeving. Er wordt door dames, heren, jongens en meisjes fanatiek getraind en competitie gespeeld, in de zaal. De trainingen vinden plaats bij Sportpark Bokkeduinen. Op de site van Sonics vind je meer informatie en natuurlijk veel van mijn foto’s.

nieuws voorbeeldig fotografie amersfoort