Nieuws van VoorBeeldig Fotografie

Kijk op mijn Facebookpagina en klik op: Vind ik leuk.
En blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VoorBeeldig Fotografie

sabine keijzer fotograaf amersfoort

Als fotograaf heb ik een passie voor het fotograferen van mensen en heb mij hierin gespecialiseerd. Je bent bij mij aan het goede adres als het gaat om vrolijke Kinder- en Babyfotografie, prachtige Portretfotografie, bijzondere Fashion Fotografie en Fotografie op locatie. Ik woon in Amersfoort en werk landelijk. Uiteraard ben ik bereid om te reizen voor mooie fotografie opdrachten. Buiten mijn specialisaties ben ik te benaderen voor talloze vormen van fotografie… zolang ik achter mijn fotocamera kan staan.

Op deze website wil ik een goede impressie geven van mijn stijl van fotograferen en mijn werkwijze.

Wil je meer weten of heb je specifieke vragen of wensen? Klik gerust op mijn contactpagina en pak de telefoon… een afspraak is zo gemaakt.

Op deze webpagina kun je kennismaken met mijn actuele fotonieuws op het social media platform Facebook, zo blijf je op de hoogte van mijn projecten en opdrachten.

Geniet van de foto’s en delen op social media is voor mij geen enkel probleem.
Klik gerust op de icoontjes… want een duimpje ontvangen, vind ik waardevol!

Ik word er blij van als je mijn Facebookpagina VoorBeeldig Fotografie  ‘leuk vindt’, zodat je wordt toegevoegd aan mijn volgers.

 • NEWS
 • 6 days ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  De laatste week en dan hebben mijn kinderen vakantie. Voor mij wordt het dan ook de hoogste tijd om het rustiger aan te gaan doen. De afgelopen maand heb ik zoveel mooie opdrachten gedaan, van bruiloft tot newbornshoot, van bedrijfsevenement tot zakelijke portretten, van familieshoots tot festival Dias Latinos, van expositiewerk tot website fotografie en van verjaardagsfeest tot foto's voor persbericht. Deze week de bruidsalbum en babyalbum afmaken en nog een fotomagazine bij de klant brengen. En dan gaat langzaamaan voor mij de vakantiemodus aan. Tot medio augustus ga ik het rustig aan doen ... om daarna weer te gaan knallen!! En het begint meteen goed met een internationale bruiloft in Rotterdam van een heel leuk stel.
  De laatste week en dan hebben mijn kinderen vakantie. Voor mij wordt h
  6 days ago
  Geniet van je vakantie 😀samen met de jongens
 • 4 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Zo leuk als je foto's van het feest aanlevert bij de klant en dat je als reactie terug krijgt: Hartelijk dank voor de prachtige foto’s!
   
  Dan is mijn missie weer geslaagd. Love it ♥️
   
  https://www.voorbeeldigfotografie.nl
  Zo leuk als je foto's van het feest aanlevert bij de klant en dat je a
 • 5 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Dit zijn toch wel de leukste werkdagen. De ochtend beginnen met fotobewerking van het super gezellige familiefeest afgelopen weekend. Daarna voorbereiding en de fotoshoot zakelijke portretfoto's bij een tandartspraktijk. Vanmiddag een afspraak met een bruidspaar voor hun bruiloft over twee weken. En tussendoor natuurlijk ook goed voor mezelf zorgen. Love it ❤
  Dit zijn toch wel de leukste werkdagen. De ochtend beginnen met fotobe
 • 6 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Zo blij dat ik veel leuke gezinnen heb kunnen fotograferen de afgelopen weken met het mooie weer. Vanmiddag ging het helaas niet door, maar gelukkig heb ik meestal wel een reserve datum gepland staan. De fotoshoot met dit gezin was ook zo leuk, de kinderen hadden er helemaal zin in, lekker spelend in de natuurspeeltuin. Dan krijg je bijna vanzelf die mooie kinderfoto's. Love it ♥️
  Zo blij dat ik veel leuke gezinnen heb kunnen fotograferen de afgelope
 • 7 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Kom je aan bij het bedrijf voor het maken van zakelijke portretfoto's voor hun website, heb ik mijn auto volgeladen met apparatuur, hebben ze zelf daglicht lampen staan 😂
   
  http://www.vbfotografie.nl voor bedrijfsfotografie
  Kom je aan bij het bedrijf voor het maken van zakelijke portretfoto's
  7 weeks ago
  Dat is vrij uniek denk ik...
 • 7 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Wat een fijn weekend gehad. Onder andere voor Briljant Bruidsfotografie twee prachtige loveshoots gefotografeerd. Kan niet wachten tot hun bruiloft, een in Rotterdam en een in Spakenburg. Nooit gedacht dat ik trouwfotografie zo leuk zou vinden. Love it ❤
  Photos from VoorBeeldig Fotografie's post
 • 8 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Als zelfstandig fotograaf moet ook ik mij aan de regelgeving houden. Dit betekent dat ik mij aan het verdiepen ben in de AVG. Ieder bedrijf heeft nou eenmaal met deze verordening over gegevensbescherming te maken. En foto's bevatten ook persoonsgegevens (op deze foto na dan). Gelukkig werk ik altijd al met toestemming van klanten bij publicaties van foto's en dit zal ik zeker blijven doen. Ik publiceer alleen foto's van klanten als zij hiermee instemmen.
  Als zelfstandig fotograaf moet ook ik mij aan de regelgeving houden. D
 • 9 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Mooie locatie voor een kinder fotoshoot! De natuurspeelplaats in Amersfoort. Weer wat anders dan de Soesterduinen.
  Mooie locatie voor een kinder fotoshoot! De natuurspeelplaats in Amers
 • 9 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Veel mooie locaties voor een fotoshoot vlakbij huis. Maar iedere keer als ik hier in de duinen ben, kan ik er zo van genieten. Deze week maar liefst 3 keer! Zoals dinsdagavond bij een prachtige ondergaande zon. Love it ❤
  Veel mooie locaties voor een fotoshoot vlakbij huis. Maar iedere keer
  9 weeks ago
  Ohw wauw waar is dit?
 • 12 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Yes, daar gaan we, fotoshoot time op deze mooie zondagmorgen op deze prachtige locatie. Love it ❤ making memories
  Yes, daar gaan we, fotoshoot time op deze mooie zondagmorgen op deze p
 • 12 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Wat een prachtige locatie. Vanmiddag een mooi evenement gefotografeerd voor Lodiers & partners. Hier kom ik graag nog een keer terug. Ook een mooie trouwlocatie of locatie voor bruidsshoots. Love it ❤
 • 12 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Shooting time, love it ❤. Lekker koel in de fotostudio. Zakelijke portretfoto's van de medewerkers van de huisartsenpost Amersfoort.
   
  http://www.vbfotografie.nl
 • 12 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Wat heerlijk de lente met haar prachtige bloesembomen, een mooi decor voor een fotoshoot. Heel blij dat Nora met mij mee op stap wilde om mijn foto's naar een nog hoger niveau te tillen. En wat een mooie dochter heb je toch Alice van Boxel
  Wat heerlijk de lente met haar prachtige bloesembomen, een mooi decor
  12 weeks ago
  Pracht foto 👍
 • 13 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Vanaf 13.00 uur geopend. Ik ben er vanaf 15.00 uur. Tot vanmiddag!
 • 13 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  A.s. zaterdag 14 april van 13.00 uur tot 17.00 uur LAATSTE KANS om onze expositie te bewonderen! Aan al het moois komt een einde, helaas ook aan onze expositie.
   
  Locatie: Onze Lieve Vrouw ter Eem aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort
 • 14 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Shooting time 😄. Familie fotoshoot met een grote groep. Leuke verrassing voor oma en opa. Heerlijk met dit weer en prachtig op deze locatie. Mooi om als fotograaf hier onderdeel van te mogen zijn.
  Shooting time 😄. Familie fotoshoot met een grote groep. Leuke verra
  14 weeks ago
  We vonden het erg leuk om voor je lens te mogen staan op deze zonnige april zondag. En nu vol verwachting op het eindresultaat wachten. We zijn erg benieuwd.
  14 weeks ago
  We vonden het super dat je er voor ons was!
 • 14 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Er zijn van die dagen dat ik mij afvraag ‘Waar doe ik het allemaal voor?’. Als fotograaf en als ondernemer. Op zo’n moment ben ik in mijzelf gekeerd en maken mijn gedachten overuren. Soms is het zo erg, zoals nu, dat ik er misselijk van ben.
  Aan de opdrachten ligt het niet, deze nemen nog steeds toe. Ik geniet van alle nieuwe ontmoetingen en voel mij vereerd als ze mij vragen om die mooie foto’s te maken.
  Vanochtend ben ik begonnen met een kop koffie en even een stap op de plaats gemaakt. Mijn gedachten leeg schrijven en stoppen met piekeren. Want ik weet waarvoor ik het doe, alleen sluipt het soms door drukte naar de achtergrond.
  De reden dat ik ondernemer ben, is de vrijheid die ik heb om eigen keuzes te maken. En waarom ik fotograaf ben, is om mensen herinneringen mee te geven: mooie bruiloften, de familieshoots (zondag ga ik een familie van 23 personen fotograferen die eigenlijk nooit met z’n allen bij elkaar zijn), ondernemers die zichzelf willen laten zien, de pasgeboren baby’s en ook de begrafenissen horen hier bij.
  Ik stop meteen met dat gepieker, want er zijn nog zoveel mooie herinneringen om vast te leggen! ❤️
  Er zijn van die dagen dat ik mij afvraag ‘Waar doe ik het allemaal v
  14 weeks ago
  Mooi verhaal en zo herkenbaar 🍀❤️💪🏻
  14 weeks ago
  Sabine....ontzettend mooi mens!!
  natuurlijk herken ik jouw overpeinzingen... misschien zijn ze wel ook heel erg nodig om te komen waar je bent en gaat...
  Vorig jaar hebben wij elkaar ontmoet, en je weet niet half wat voor inspirator jij bent voor de mensen om je heen!! Zeker ook voor mij! Dikke knuffel!! <3
  14 weeks ago
  Mooi gezegd Sabine! En zo herkenbaar 😉.
  14 weeks ago
  Wat heerlijk openhartig... keertje koffie drinken samen? 😍
  14 weeks ago
  Je bent een groot talent met prachtige resultaten, alle reden om zo door te gaan! 👍😍
  14 weeks ago
  Je bent een kanjer zo simpel is dat 🙂 ik deel dezelfde gevoel hoor...
  14 weeks ago
  En bedankt voor de mooie herinneringen van mijn kleintje op de talentscout. Daar geniet ik nog steeds van 😍
  14 weeks ago
  Mooie foto mevrouw de fotograaf 😙
  14 weeks ago
  Goed dat je even een pas op de plaats maakte! Piekeren helpt niet, maar luisteren naar de signalen wel.
   
  Ongevraagd advies voor een volgende keer: Even stilstaan bij hoe je voelt (bedroefd? bang? boos?) en onderzoeken welke behoefte er onder dat gevoel zit. Als je daar aandacht aan geeft en er iets meedoet, helpt dat.
   
  Fijn dat je het deelt in elk geval, dan kunnen we zien dat we niet de enige zijn die dit wel eens hebben 😉
  14 weeks ago
  Niet piekeren! Jij bent voor ons een van de belangrijkste personen die onze herinneringen heeft vast gelegd, en die je hopelijk nooit meer hoeft te doen, maar zo blij dat je er toen was.. betekend echt heel veel.. dus jij hebt als fotograaf, ondernemer en gewoon als mens een heel speciaal plekje in mijn hart ♡
 • 17 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Wat een mooie woorden, om verlegen van te worden 😊
  ArteGanza Connecting Cultures
 • 17 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  De 10e Women Unlimited georganiseerd door ArteGanza Connecting Cultures in het Eemhuis. Dit keer groter dan ooit.
  Photos from VoorBeeldig Fotografie's post
 • 17 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Vanmiddag ben ik aanwezig bij Women Unlimited, kom langs voor de gezelligheid, de muziek, de hapjes en de mooie mix aan culturen. Tot straks.
  Programma Women Unlimited 2018 - Women Unlimited