Nieuws van VoorBeeldig Fotografie

Kijk op mijn Facebookpagina en klik op: Vind ik leuk.
En blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VoorBeeldig Fotografie

sabine keijzer fotograaf amersfoort

Als fotograaf heb ik een passie voor het fotograferen van mensen en heb mij hierin gespecialiseerd. Je bent bij mij aan het goede adres als het gaat om vrolijke Kinder- en Babyfotografie, prachtige Portretfotografie, bijzondere Fashion Fotografie en Fotografie op locatie. Ik woon in Amersfoort en werk landelijk. Uiteraard ben ik bereid om te reizen voor mooie fotografie opdrachten. Buiten mijn specialisaties ben ik te benaderen voor talloze vormen van fotografie… zolang ik achter mijn fotocamera kan staan.

Op deze website wil ik een goede impressie geven van mijn stijl van fotograferen en mijn werkwijze.

Wil je meer weten of heb je specifieke vragen of wensen? Klik gerust op mijn contactpagina en pak de telefoon… een afspraak is zo gemaakt.

Op deze webpagina kun je kennismaken met mijn actuele fotonieuws op het social media platform Facebook, zo blijf je op de hoogte van mijn projecten en opdrachten.

Geniet van de foto’s en delen op social media is voor mij geen enkel probleem.
Klik gerust op de icoontjes… want een duimpje ontvangen, vind ik waardevol!

Ik word er blij van als je mijn Facebookpagina VoorBeeldig Fotografie  ‘leuk vindt’, zodat je wordt toegevoegd aan mijn volgers.

 • NEWS
 • 1 day ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Vandaag weer een klant blij gemaakt met een mooi fotoboekje. De prachtige foto's van de baby fotoshoot verzameld in het album. En zo vlak voor de kerstdagen is dit ook leuk idee om cadeau te geven: een fotoshoot met fotoboek. Vraag naar de mogelijkheden info@voorbeeldigfotografie.nl of stuur een Whatsapp naar 0652611407.
  Vandaag weer een klant blij gemaakt met een mooi fotoboekje. De pracht
 • 1 week ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Vanmiddag heb ik weer een uitvaart gefotografeerd. Zo bijzonder om te zien hoe liefdevol wordt stilgestaan bij het verlies van een dierbaar familielid. Nu nog een mooi fotoboek voor de nabestaanden maken, om deze bijzondere dag te blijven herinneren ❤️
  Vanmiddag heb ik weer een uitvaart gefotografeerd. Zo bijzonder om te
 • 1 week ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Op deze druilerige middag maar binnen fotograferen. Gelukkig op deze prachtige locatie! Opdracht: familie foto's maken van een stel dat deze zomer is getrouwd, maar toen geen tijd hadden voor het maken van de familie foto's. Aan mij om deze foto's alsnog te maken. Komt het pasgetrouwde stel binnen in trouwjurk en trouwpak. En alle familieleden in feestkleding. Helemaal in stijl. Ik blij 😇
 • 6 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Vanochtend was ik vroeg op pad voor een familieshoot en de najaarszon deed volop zijn best. Zo heeft ieder seizoen iets moois te laten zien. De meeste families boeken bij mij een fotoshoot in de zomermaanden, maar op zo'n prachtige herfstdag als vandaag kleuren de herfstbladeren de foto's automatisch in. Love it ♥️
  Vanochtend was ik vroeg op pad voor een familieshoot en de najaarszon
  6 weeks ago
  Zag je wel weer bezig inderdaad!😂
 • 8 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Dit was weer een geweldige bruiloft. De laatste van dit trouwseizoen. Wat kunnen wij terugkijken om hele mooie bruiloften en vooral de lieve bruidsparen die wij hebben ontmoet. Zo'n trouwdag is ook voor ons heel bijzonder, als bruidsfotograaf mag je dat van heel dichtbij meemaken.
   
  Wij kijken uit naar 2019, waar wij weer nieuwe bruiloft aanvragen voor hebben gekregen ❤️
  http://www.briljantbruidsfotografie.nl
  Briljant Bruidsfotografie
 • 11 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  ♥️ Moments to remember ♥️
   
  Van alle fotoshoots maak ik een back-up en van hele belangrijke fotoshoots maak ik ook nog eens een back-up van de back-up. Afgelopen weekend bleek maar weer hoe belangrijk het is dat ik dat doe. Een klant is alle foto's kwijt, doordat haar computer is gecrasht. Heel vervelend. Helemaal omdat deze foto's de laatste zijn waarop de hele familie bij elkaar is en haar schoonvader inmiddels is overleden.
   
  Dat voelt goed als ik mensen hiermee kan helpen. Dan weet ik weer waarom ik doe wat ik doe.
  ♥️ Moments to remember ♥️Van alle fotoshoots maak ik een bac
  11 weeks ago
  Zeker weten!!!!
  11 weeks ago
  Ooohh... ik herken em niet meer terug! 😉
 • 11 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Heb je trouwplannen? Welkom op Kasteel Huize Scherpenzeel. Vandaag zijn mijn collega bruidsfotograaf Marian Ros en ik aanwezig tijdens de Open Trouwlocatie Route. Van 11 u tot 16 u staan wij klaar om aanstaande bruidsparen te ontmoeten en hun vragen over bruidsfotografie te beantwoorden. Welkom op deze prachtig trouwlocatie. Adres: Burgemeester Royaardslaan 1 in Scherpenzeel.
   
  Ken je iemand die gaat trouwen? Geef het door, dit bericht delen is lief! ♥️ Briljant Bruidsfotografie ♥️
  Briljant Bruidsfotografie
 • 12 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  ♥️
  ♥️
 • 13 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Yes! Vandaag gaan we weer een bruiloft fotograferen. Dit stralende stel is er klaar voor. De zon schijnt, de batterijen zijn opgeladen en wij hebben er ontzettend veel zin in. Here we go!
  Briljant Bruidsfotografie
 • 14 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Yes! Vanavond wordt een tweede expositie geopend waarbij foto's van mij te bewonderen zijn. Om 21.30 uur wordt de fotoexpositie Nachtwacht officieel geopend. Ik ben zo nieuwsgierig naar het resultaat van de manier van exposeren.
   
  Deze foto is te zien in het Hofje De Armen de Poth in Amersfoort, waarbij ik als fotograaf samen met anderen exposeer. Beide exposities zijn in het kader van 033Fotostad (www.033fotostad.com) en zijn 24/7 te bekijken. Welkom ♥️
  Yes! Vanavond wordt een tweede expositie geopend waarbij foto's van mi
  14 weeks ago Made by Alice
  Wij gaan zeker kijken maar vanavond lukt het helaas niet.
  Veel plezier vanavond!
  14 weeks ago
  Kan helaas niet gaan kijken
  14 weeks ago
  Leuk! Ik ga kijken
 • 14 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  "Moments to remember"
   
  Het is pas twee weken dat ik weer aan het werk ben en alweer zoveel mooie foto opdrachten gedaan. Om er een paar te noemen: de bruiloft van Nita en Kevin in Rotterdam, de babyshoot bij Daya, festival Spoffin, zakelijke portretten voor zelfstandig ondernemers, de groepsfoto's voor de Vondelschool, de newbornshoot bij Ola. Maar ook de meest erge opdracht die je kan bedenken namelijk een uitvaartreportage.
   
  En waarom fotografeer ik dat? Het zijn allemaal belangrijke momenten, momenten om op foto vast te leggen, momenten om te herinneren.
   
  https://www.voorbeeldigfotografie.nl
  "Moments to remember"Het is pas twee weken dat ik weer aan het werk
  14 weeks ago
  Goed van je hoor. Heb dat zelf ook gedaan voor familie op verzoek en weet dat achteraf iedereen er vrede mee had en erg blij zijn dat er foto's zijn gemaakt van hun dierbare.
 • 15 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Buiten is het koud en binnen heerlijk bezig met de bewerking van de trouwfoto's van afgelopen bruiloft. Nog even flink doorwerken want er staan alweer twee bruiloften voor de komende twee weken op de planning.
   
  Op zoek naar een bruidsfotograaf? Check http://www.briljantbruidsfotografie.nl
  Briljant Bruidsfotografie
 • 16 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Heerlijk om de fotoshoot buiten te kunnen doen, combinatie van daglicht met flitslicht. Weer mooie portretfoto's maken voor Stadsring51. Binnenkort te zien op hun website.
   
  http://www.vbfotografie.nl
  Heerlijk om de fotoshoot buiten te kunnen doen, combinatie van daglich
  16 weeks ago
  Mooie site ook!
 • 22 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  De laatste week en dan hebben mijn kinderen vakantie. Voor mij wordt het dan ook de hoogste tijd om het rustiger aan te gaan doen. De afgelopen maand heb ik zoveel mooie opdrachten gedaan, van bruiloft tot newbornshoot, van bedrijfsevenement tot zakelijke portretten, van familieshoots tot festival Dias Latinos, van expositiewerk tot website fotografie en van verjaardagsfeest tot foto's voor persbericht. Deze week de bruidsalbum en babyalbum afmaken en nog een fotomagazine bij de klant brengen. En dan gaat langzaamaan voor mij de vakantiemodus aan. Tot medio augustus ga ik het rustig aan doen ... om daarna weer te gaan knallen!! En het begint meteen goed met een internationale bruiloft in Rotterdam van een heel leuk stel.
  De laatste week en dan hebben mijn kinderen vakantie. Voor mij wordt h
  22 weeks ago
  Geniet van je vakantie 😀samen met de jongens
 • 26 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Zo leuk als je foto's van het feest aanlevert bij de klant en dat je als reactie terug krijgt: Hartelijk dank voor de prachtige foto’s!
   
  Dan is mijn missie weer geslaagd. Love it ♥️
   
  https://www.voorbeeldigfotografie.nl
  Zo leuk als je foto's van het feest aanlevert bij de klant en dat je a
 • 26 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Dit zijn toch wel de leukste werkdagen. De ochtend beginnen met fotobewerking van het super gezellige familiefeest afgelopen weekend. Daarna voorbereiding en de fotoshoot zakelijke portretfoto's bij een tandartspraktijk. Vanmiddag een afspraak met een bruidspaar voor hun bruiloft over twee weken. En tussendoor natuurlijk ook goed voor mezelf zorgen. Love it ❤
  Dit zijn toch wel de leukste werkdagen. De ochtend beginnen met fotobe
 • 28 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Zo blij dat ik veel leuke gezinnen heb kunnen fotograferen de afgelopen weken met het mooie weer. Vanmiddag ging het helaas niet door, maar gelukkig heb ik meestal wel een reserve datum gepland staan. De fotoshoot met dit gezin was ook zo leuk, de kinderen hadden er helemaal zin in, lekker spelend in de natuurspeeltuin. Dan krijg je bijna vanzelf die mooie kinderfoto's. Love it ♥️
  Zo blij dat ik veel leuke gezinnen heb kunnen fotograferen de afgelope
 • 29 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Kom je aan bij het bedrijf voor het maken van zakelijke portretfoto's voor hun website, heb ik mijn auto volgeladen met apparatuur, hebben ze zelf daglicht lampen staan 😂
   
  http://www.vbfotografie.nl voor bedrijfsfotografie
  Kom je aan bij het bedrijf voor het maken van zakelijke portretfoto's
  29 weeks ago
  Dat is vrij uniek denk ik...
 • 29 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Wat een fijn weekend gehad. Onder andere voor Briljant Bruidsfotografie twee prachtige loveshoots gefotografeerd. Kan niet wachten tot hun bruiloft, een in Rotterdam en een in Spakenburg. Nooit gedacht dat ik trouwfotografie zo leuk zou vinden. Love it ❤
  Photos from VoorBeeldig Fotografie's post
 • 30 weeks ago by VoorBeeldig Fotografie

  VoorBeeldig Fotografie
  Als zelfstandig fotograaf moet ook ik mij aan de regelgeving houden. Dit betekent dat ik mij aan het verdiepen ben in de AVG. Ieder bedrijf heeft nou eenmaal met deze verordening over gegevensbescherming te maken. En foto's bevatten ook persoonsgegevens (op deze foto na dan). Gelukkig werk ik altijd al met toestemming van klanten bij publicaties van foto's en dit zal ik zeker blijven doen. Ik publiceer alleen foto's van klanten als zij hiermee instemmen.
  Als zelfstandig fotograaf moet ook ik mij aan de regelgeving houden. D