Newborn fotografie Amersfoort

NEWBORN

Newborn fotografie

Wanneer je op zoek bent naar een babyfotograaf dan betekent dit wellicht dat je in verwachting bent of dat je iemand kent die in verwachting is? In ieder geval, van harte gefeliciteerd! Als Babyfotograaf (en als moeder) leg ik het liefst de details, de zachtheid, de puurheid en de slaperigheid van een pasgeboren baby vast. Het maken van een newborn fotoreportage, vind ik geweldig om te doen. De tederheid en liefde wanneer de baby in mama’s of papa’s armen ligt, als de grote broer of zus een kusje geeft, of het snuffelen van de hond aan het nieuwe familielid… dat zijn waardevolle momenten die vastgelegd moeten worden.

Wil jij ook een dierbare baby fotoshoot? Een fotoshoot kan al vanaf de zesde dag na de geboorte, maar in ieder geval in de eerste twee weken. In die periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor ze in verschillende poses kunnen worden gelegd. Een newborn reportage gebeurt in alle rust en hiervoor neem ik dan ook ruim de tijd (zeker twee uur). En heb je liever dat ik bij jou thuis kom fotograferen dan in de fotostudio, dan kan dat ook. Neem bij voorkeur voor de uitgerekende datum contact met mij op, zodat ik tijd kan reserveren, in de wetenschap dat de baby zich eerder of later kan melden. Na je bevalling maken we een definitieve afspraak.

Een newborn fotoshoot is voor opa en oma ook bijzonder leuk om cadeau te geven aan kersverse ouders of juist andersom. Of wat dacht je als kraamcadeau van collega’s of je beste vriendinnen. Neem vrijblijvend contact met mij op. De newborn foto’s zullen niet alleen een foto voor nu zijn maar ook een herinnering, voor altijd!

Tot slot… maar niet onbelangrijk, pas wanneer iedereen ontspannen is en vooral jullie baby,
gaan we de foto’s maken!

  babyfoto  handje baby fotografie        prijzen baby fotoshoot