newborn foto

Newborn foto Stichting Earlybirds

Mijn eerste newborn foto die ik voor Stichting Earlybirds heb gemaakt was in mei 2019. In het Meander Medisch Centrum in Amersfoort mocht ik newborn foto maken van Chenayleigh. Zij is met 32 weken geboren. Op het moment van de reportage was ze 27 dagen oud.

Het gaat heel goed met haar. Chenayleigh komt goed aan dankzij de liefdevolle verzorging van haar moeder. Ze krijgt borstvoeding en de momenten voor en na de voeding wordt ze gewogen. Hierdoor weten ze precies hoeveel ze heeft gedronken. Het lukt haar nog niet om genoeg uit de borst te drinken en daarom krijgt ze extra voeding via het infuus. De verplegers in het Meander zijn fantastisch, ze houden alles goed in de gaten.

Tijdens de fotoshoot was grote zus ook aanwezig. Prachtig om te zien hoe zij met haar lieve zusje omgaat. Als Chenayleigh genoeg gewicht heeft, mag ze naar huis. Een moment waar haar moeder enorm naar uit kijkt. Newborn foto een mooie herinnering aan deze bijzondere tijd.

Gemiddeld doe ik een fotoreportage per maand voor Stichting Earlybirds. Op die manier kan ik het goed combineren met mijn eigen opdrachten.

Kijk op de site van Stichting Earlybirds voor meer informatie.