Loveshoot

Our love

Story

Wil jij prachtige foto’s van jullie samen? Foto’s die je doet denken aan een bruiloft? Maar dan zonder getrouwd te zijn? Boek een uitgebreide loveshoot!

Loveshoot

Een romantische avond, met de ondergaande zon, ergens in de prachtige natuur, jullie samen. Even de tijd voor elkaar en de rest van de wereld vergeten. Dit wordt een herinnering om nooit meer te vergeten.

Tijdens de fotoshoot hoeven jullie niet te poseren. Door het creëren van momenten, hebben jullie het niet door dat ik foto’s maak. Op een natuurlijke manier, zoals jullie echt zijn, wordt deze bijzondere avond vastgelegd. 

Verras je vriendin of vriend met een romantische loveshoot. Deze boek je al vanaf €350. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Dit zeggen anderen

"Wat een super gezellige shoot heb je verzorgd Sabine en de foto's zijn Super! Het plezier en enthousiasme dat je bij zowel de kinderen als de volwassenen weet los te krijgen en vast te leggen maakt het een feest van begin tot eindresultaat."
gezin fotograaf amersfoort
Mariska Bakker
"Afgelopen maandag voor een foto-shoot bij Sabine geweest. Een deskundige fotografe die goed weet wat ze doet en zo de mooiste foto's van mij heeft gemaakt. Ik ben er heel blij mee; Sabine bedankt!"
Monique Nijs
"Het is prettig samenwerken met Sabine omdat ze een professionele mentaliteit heeft en ze weet wat ze wil. Daarnaast houdt ze zich aan haar afspraken en kan ze goed met mensen omgaan. En dat zie je terug in haar foto's."
ervaring voorbeeldigfotografie
Yoeri Laros

Loveshoot

Tastbare herinnering van bijzondere momenten

Let's connect

Ik kan niet wachten om van jou te horen. En jij mag me alles vragen. Neem contact op via de informatieaanvraag in of bel met Sabine Keijzer 06-52611407.

Vul je gegevens in

Binnen 24 uur ontvang je een reactie. Houd ook je spambox in de gaten