She said Yes! Op een koude dag in maart had ik een fotoshoot waar ik al lange tijd naar uitkijk, namelijk een huwelijksaanzoek. Zeg maar een pre pre-weddingshoot.

Het mooie stel komt helemaal uit Colombia waar ze wonen en zijn een weekend in Utrecht. Gedurende een maand reizen ze door heel Europa. Op het mooiste kasteel van Nederland gaat het gebeuren: kasteel De Haar. In het diepste geheim hebben hij en ik alles voorbereid. En als je een huwelijksaanzoek in Nederland doet, dan mogen rozen natuurlijk niet ontbreken. Gisteren werd bij mij thuis de prachtige rode rozen bezorgd. Dan moesten we nog een leuke smoes bedenken om eerst nog wat mooie foto’s van ze te kunnen maken, zonder dat zij gelijk doorheeft dat het om een aanzoek zou gaan.

Wat was het leuk om het huwelijksaanzoek te fotograferen. Zelfs haar ouders waren getuigen. Zij reizen namelijk mee door Europa. Deze reis zullen ze nog heel lang blijven herinneren. 

Wil jij je vriendin ten huwelijk vragen? En wil je ook een prachtige fotoreportage hiervan? Neem contact met mij op. Dit moment is zo bijzonder en zeker de moeite waard op vast te leggen. Samen kunnen we in het diepste geheim de voorbereidingen doen.