Huwelijksaanzoek Kasteel De Haar Haarzuilen

Huwelijksaanzoek kasteel de haar

She said Yes! Op een koude dag in maart had ik een fotoshoot waar ik al lange tijd naar uitkijk, namelijk een huwelijksaanzoek. Zeg maar een pre pre-weddingshoot.

 

Het stel woont in Colombia en zijn een weekend in Utrecht. Op het mooiste kasteel van Nederland gaat het gebeuren: kasteel De Haar. In het diepste geheim hebben hij en ik alles voorbereid. En als je een huwelijksaanzoek in Nederland doet, dan mogen rozen natuurlijk niet ontbreken. Gisteren werd bij mij thuis de prachtige rode rozen bezorgd. Dan moesten we nog een leuke smoes bedenken om eerst nog wat mooie foto’s van ze te kunnen maken, zonder dat zij gelijk doorheeft dat het om een aanzoek zou gaan.

Wat was het leuk om het huwelijksaanzoek te fotograferen.  

 

   

 

Stuur een bericht
Kan ik je helpen?
Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website, neem lekker de tijd om rond te kijken. En stuur mij gerust een berichtje als je een vraag hebt.
Liefs Sabine
Powered by