kinder portret fotoshoot fotografie

Fotoshoot in de sneeuw

24/01/2018 Door Sabine

Zo vaak krijgen wij in Nederland niet de kans om een fotoshoot in de sneeuw te maken. Maar als die kans er dan is, pak ik hem met beide handen aan.

Het resultaat mag er zijn, prachtige foto’s in de sneeuw. Wat een fantastische herinnering voor later. Met de nodige voorzorgsmaatregelen zorg je ervoor dat het spelen in de sneeuw ook leuk blijft. Dus kleed je warm aan, zet die leuke muts op en ga naar buiten. 

Sneeuw fotoshoot

SNEEUW FOTOSHOOT AMERSFOORT

De glijbaan, het trappetje bij het klimrek, de ‘geheime hut’ en de heuvel zijn allemaal plekken in het park waar we toffe foto’s in de sneeuw maken. Tijdens de fotshoot beweeg ik rustig mee met de kinderen. En soms stuur ik aan om bijvoorbeeld een foto van hun drieën te maken. Als Herre na een half uur bedenkt dat hij het wel een beetje heeft gehad, probeer ik nog een paar laatste foto’s te maken. Een spel element zorgt ervoor dat hij de kou weer vergeet. En teruglopend naar huis maak ik nog even de laatste paar spontane foto’s. Wat heerlijk om die blije gezichten te zien stralen in de sneeuw.

Na afloop van de fotoshoot drinken we bij mij thuis nog even een lekkere warme kop thee. Herre en Wessel hebben zo ontzettend goed hun best gedaan. En zelfs binnen mag ik nog een paar leuke foto’s van hun samen maken. Wat een toffe sneeuw fotoshoot in Amersfoort was dat!

Ook zin in een stralende en frisse fotoshoot? Wil je meer informatie?