FOTOGRAAF

bruidsfotograaf utrecht maartensdijk Het Koetshuis

Fotograaf Amersfoort

Op zoek naar een professionele fotograaf? Prachtige foto’s waarover jij helemaal tevreden bent? Leuk dat jij op mijn website kijkt.

Allison Script Regular

Op een ongedwongen en spontane manier leg ik graag jullie bijzondere momenten vast. Bij mij hoef je geen model te zijn, want poseren daar houd ik zelf ook niet van. Dus gaan jullie trouwen? Of hebben jullie een klein wondertje gekregen? Of willen jullie eindelijk die mooie gezinsfoto?

Mijn manier van fotograferen spreekt mensen enorm aan. Het is voor mij makkelijk om met anderen contact te leggen. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak en kunnen zij zichzelf zijn. Aan het begin van de fotoshoot doe ik er alles aan om mijn camera niet te laten opvallen. Juist op de onbewaakte momenten, weet ik “voorbeeldige plaatjes” te maken, met als resultaat glunderende ogen, een spontane lach en foto’s met de natuurlijke weergave.

Het maken van fotoreportages vind ik het allerleukste om te doen. Of het nou gaat om een bruiloft of een pas geboren baby of een heerlijke wandeling met de familie in de natuur of samen met je lief een loveshoot. Het zijn allemaal mooie herinneringen.

Zet de eerste stap en neem contact op met Sabine Keijzer en laat mij weten waarmee ik jou kan helpen: 06-52611407.

Sabine Keijzer bruiloft fotograaf
Fotograaf Sabine Keijzer
Allison Script Regular

Fotografie heeft mij altijd enorm aangetrokken. Toen mijn kinderen klein waren, wilde ik hun belangrijke momenten op foto vastleggen. Het waren vaak maar kleine dingen. Zoals de eerste keer met zijwieltjes fietsen tot de laatste dag van de basisschool. Maar ook de gewone, alledaagse dingen.

Het idee om van fotografie mijn beroep te maken, kwam in de zomer van 2013. Ik was met mijn gezin op vakantie. Het was de laatste avond van een heerlijke vakantie. We zaten op een heuvel te kijken naar een mooie zonsondergang in Frankrijk. En de lucht kleurde steeds mooier. Ik rende naar binnen om mijn camera te pakken. Ik moest en zou een foto van mijn gezin maken. Want het vastleggen van bijzondere momenten daar werd ik gelukkig van.
Thuis aangekomen had ik mijn doel bepaald. Ik had mij direct ingeschreven voor een opleiding tot Fotograaf Ondernemer. Gedurende twee jaar heb ik alle facetten van fotografie geleerd. Al snel werd mij duidelijk dat het fotograferen van mensen mij het meest aansprak.

In 2014 heb ik mijn bedrijf VoorBeeldig Fotografie bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Mensen wisten mij al snel voor familiefotoshoots te vinden. Ook wilde ik bruidsreportages maken. Het fotograferen van bruiloften vind ik het allermooiste om te doen. Waarom? Het geluk en de liefde straalt er vanaf. Naast het zelfstandig fotograferen van bruiloften, werk ik sinds 2016 ook samen met Marian Ros onder de naam Briljant Bruidsfotografie. Kijk gerust eens op onze website, voor nog meer bruiloft inspiratie.

Stuur een bericht
Kan ik je helpen?
Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website, neem lekker de tijd om rond te kijken. En stuur mij gerust een berichtje als je een vraag hebt.
Liefs Sabine
Powered by