FOTOGRAAF

FOTOSHOOT OP LOCATIE OF IN DE FOTOSTUDIO

Het eigenzinnige typeert mij. In mijn foto’s ga ik net een stap verder. Zoals ik de foto hebben wil, zal ik hem maken. Daarbij gaan creativiteit en techniek hand in hand.

Op de onbewaakte momenten zijn we ons zelf … op ons mooist.

fotograaf amersfoort sabine keijzer
Sabine Keijzer

BEN JIJ BENIEUWD NAAR DE WERKWIJZE VAN VOORBEELDIG FOTOGRAFIE?

Het is voor mij makkelijk om met anderen contact te leggen. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak en kunnen zij zichzelf zijn. De fotoshoot kan bijna overal plaatsvinden, in de fotostudio waarover ik kan beschikken of in een omgeving, waar jij je het prettigst voelt, bijvoorbeeld bij jou thuis of een plek buiten de deur. Denk hieraan het bos, het strand, een park, een historische stad of op het water.

Aan het begin van de fotoshoot doe ik er alles aan om mijn camera niet te laten opvallen. Juist op de onbewaakte momenten, weet ik “voorbeeldige plaatjes” te maken, met als resultaat glunderende ogen, een spontane lach en foto’s met de natuurlijke weergave.

BRIEFING

‘Nee’ is geen optie, ‘kan niet’ evenmin. Ik denk probleemoplossend, in elke situatie. In een vroeg stadium word ik graag bij de opdracht betrokken, om mee te kunnen denken hoe de gewenste stijl kan worden vastgelegd. Ik verdiep mij in het onderwerp en het doel van de foto.

Wil je meer informatie, neem vrijblijvend contact met mij op.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Op zoek naar een professionele fotograaf voor een goed zakelijk portret? Lees verder als je een goed zakelijke foto wil waarmee je opvalt.

BRUIDSFOTOGRAFIE AMERSFOORT

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf? Lees verder als jullie een bruidsreportage willen dat jullie verhaal verteld.

 

Briljant Bruidsfotografie