FOTOGRAAF

Op zoek naar een professionele fotograaf? Mooie foto’s waarover jij 100% tevreden bent. Leuk dat jij op mijn website kijkt, want ik wil graag jou voor mijn camera hebben staan en samen voor het beste resultaat gaan. Kijk ook eens bij mijn portfolio.

Zet de eerste stap en neem contact op met Sabine Keijzer en laat mij weten waarmee ik jou kan helpen: 06-52611407.

fotograaf amersfoort sabine keijzer
Sabine Keijzer

BEN JIJ BENIEUWD NAAR DE WERKWIJZE VAN VOORBEELDIG FOTOGRAFIE?

Het is voor mij makkelijk om met anderen contact te leggen. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak en kunnen zij zichzelf zijn. De fotoshoot kan bijna overal plaatsvinden, in de fotostudio waarover ik kan beschikken of in een omgeving, waar jij je het prettigst voelt, bijvoorbeeld bij jou thuis of een plek buiten de deur. Denk hieraan het bos, het strand, een park, een historische stad of op het water.

Aan het begin van de fotoshoot doe ik er alles aan om mijn camera niet te laten opvallen. Juist op de onbewaakte momenten, weet ik “voorbeeldige plaatjes” te maken, met als resultaat glunderende ogen, een spontane lach en foto’s met de natuurlijke weergave.

BRIEFING

‘Nee’ is geen optie, ‘kan niet’ evenmin. Ik denk probleemoplossend, in elke situatie. In een vroeg stadium word ik graag bij de opdracht betrokken, om mee te kunnen denken hoe de gewenste stijl kan worden vastgelegd. Ik verdiep mij in het onderwerp en het doel van de foto. Wil je meer informatie, neem vrijblijvend contact met mij op.

 

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Op zoek naar een professionele fotograaf voor een goed zakelijk portret, evenement of foto’s voor je website? Lees verder op de website van VB Fotografie, voor als je een goed zakelijke foto’s wilt waarmee je opvalt.

 

BRUIDSFOTOGRAFIE AMERSFOORT

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf? Lees verder over bruidsreportages van Briljant Bruidsfotografie.