FOTOGRAAF Sabine Keijzer

fotograaf Amersfoort Sabine Keijzer
Sabine Keijzer

Hi! It’s me. De fotograaf Sabine Keijzer. Leuk dat je op mijn website kijkt.

In 2013 is het allemaal begonnen. In het zuiden van Frankrijk. Kijkend naar de mooie ondergaande zon. Bovenop een heuvel. Dit moment samen met mijn gezin. Hiervan moest ik een foto maken. Om deze herinnering voor altijd te koesteren. Want hier word ik gelukkig van. Het vastleggen van mooie en bijzondere herinneringen.

My story

What is your story?

Fotograaf Amersfoort VoorBeeldig Fotografie

In 2014 heb ik mijn bedrijf VoorBeeldig Fotografie bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Voor familie fotoshoots wisten klanten mij gelukkig al snel te vinden. Ook wilde ik dolgraag bruidsreportages maken. Het fotograferen van bruiloften vind ik het allermooiste om te doen. Waarom? Het geluk en de liefde straalt er vanaf. 

Sinds 2016 werk ik samen met Marian Ros. Met ons bedrijf Briljant Bruidsfotografie fotograferen wij samen bruiloften. Kijk gerust eens op onze website, voor nog meer bruiloft inspiratie.

 

My family

portretfoto

Jesper

Mijn oudste zoon. Stoer en weet goed wat hij wil. Deze foto is gemaakt in 2015, toen hij 10 jaar oud was. Als ik weer wat wil uitproberen met mijn camera, wil hij graag model voor mij staan.

kinder portretfoto

Melle

Mijn jongste zoon. Inmiddels niet meer met de camera te vangen. Altijd een hand voor zijn gezicht. Voor het maken van deze foto gaf hij mij maar liefst 10 seconden. Op deze foto is hij 7 jaar.

In actie

Als ik mijn camera in mijn handen heb, ben ik niet meer te stoppen. Als het even kan, klim ik op tafel of op de bar. De vensterbank of plat op de grond. Het maakt mij niet uit. Als ik maar die foto kan maken.

Fotograaf Amersfoort Sabine Keijzer VoorBeeldig Fotografie

Meer over mij

Ik sta dolgraag achter mijn camera en dus niet in de spotlights. Vind je het leuk om meer feiten over mij te weten:

  • Mijn bijnaam is Bientje, vooral mijn moeder noemde mij zo.
  • Hilversum is mijn geboorteplaats
  • In de zomer ga ik graag naar een eiland op vakantie. Mijn favorieten zijn Sardinië en Corsica. Maar ook de Nederlandse waddeneilanden vind ik prachtig. Zodra ik met mijn voet op de ferry stap, krijg ik spontaan tranen in mijn ogen.
  • Skiën, I love it!!! 
  • Tijdens mijn HEAO opleiding heb ik een half jaar in Zweden gestudeerd. Wat een prachtig land, ik heb veel gereisd van zuid tot het hoge noorden.
  • Spanje voelt als mijn tweede thuis en in Barcelona heb ik een half jaar stage gelopen.

Great things are going to happen

bijzonder

Poseren hoeft bij mij niet, daar houd ik zelf ook niet van. Op een ongedwongen en spontane manier leg ik graag jullie bijzondere momenten vast.

kleurrijk

De nabewerking van de foto’s houd ik zo natuurlijk mogelijk. Dit betekent dat een blauw trouwpak ook op de foto blauw blijft.

connectie

Mijn manier van fotograferen spreekt mensen enorm aan. Het is voor mij makkelijk om contact te leggen. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak Ik doe er alles aan om mijn camera niet te laten opvallen. En mijn camera hoor je niet ‘klikken.

let's connect

Ik kan niet wachten om van jou te horen. je mag me alles vragen. Neem contact op via de informatieaanvraag of bel met Sabine Keijzer 06-52611407.

Fotograaf Amersfoort VoorBeeldig Fotografie