fotograaf Amersfoort Sabine Keijzer
Sabine Keijzer

Fotograaf Amersfoort - Utrecht

Hi! It’s me. De fotograaf Sabine Keijzer. Leuk dat je op mijn website kijkt.

Het begon allemaal in 2013. In het zuiden van Frankrijk. Kijkend naar de mooie ondergaande zon. Bovenop een heuvel. Dit moment samen met mijn gezin. Hiervan moest ik een foto maken. Om deze herinnering voor altijd te koesteren. Want hier word ik gelukkig van. Het fotograferen van mooie en bijzondere momenten.

My story

What is your story?

Fotograaf VoorBeeldig Fotografie Amersfoort

In 2014 heb ik mijn bedrijf VoorBeeldig Fotografie bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Voor familie fotoshoots wisten klanten mij gelukkig al snel te vinden. Ook wilde ik dolgraag als bruidsfotograaf aan de slag. Het fotograferen van een bruiloft vind ik het allermooiste om te doen. Waarom? De liefde en het geluk straalt er vanaf. 

Sinds 2016 werk ik samen met een collega trouwfotograaf. Met Briljant Bruidsfotografie fotograferen wij samen bruiloften. Kijk gerust eens op onze website, voor nog meer inspiratie voor trouwfotografie.

 

My family

fotograaf sabine keijzer portretfoto

Jesper

Stoer en weet goed wat hij wil., dit is mijn oudste zoon Deze foto is gemaakt in 2015, toen hij 10 jaar oud was. Als ik weer wat wil uitproberen met mijn camera, wil hij tijdens de fotoshoot graag model voor mij staan.

kinder portretfotofotograaf sabine keijzer

Melle

Mijn jongste zoon. Inmiddels niet meer met de camera te vangen. Altijd een hand voor zijn gezicht. Voor het maken van deze portretfoto gaf hij mij maar liefst 10 seconden. Op deze portretfoto is hij 7 jaar.

fotograaf In actie

Met mijn camera in mijn handen, ben ik niet meer te stoppen. Als het even kan, klim ik op tafel of op de bar. De vensterbank of plat op de grond. Het maakt mij niet uit. Als ik maar die unieke foto kan maken.

Fotograaf Amersfoort Sabine Keijzer VoorBeeldig Fotografie

Meer over Sabine Keijzer

Kom jij voor mijn camera staan, dan wil ik je leren kennen. Of het om een portretfoto gaat, een fotoshoot van jullie gezin of jullie bruiloft waar ik je al bij het aankleden fotografeer.

Dit is de deal, ik ben bij alle momenten aanwezig, lachen of huilen, dat maakt niet uit. Alle momenten zoals ze echt zijn, niet mooier maken dan het is. Want er is niks mooier dan puur zijn. Bij al deze bijzondere momenten ben ik aanwezig. Dan is het wel zo eerlijk om te laten zien wie ik ben.  

Hier gaan we, een aantal feiten over Sabine Keijzer:

  • Mijn bijnaam is Bientje, vooral mijn moeder noemde mij zo.
  • Hilversum is mijn geboorteplaats
  • In de zomer ga ik graag naar een eiland op vakantie. Mijn favorieten zijn Sardinië en Corsica. Maar ook de Nederlandse waddeneilanden vind ik prachtig. Zodra ik met mijn voet op de ferry stap, krijg ik spontaan tranen in mijn ogen.
  • Skiën, I love it!!! 
  • Tijdens mijn HEAO opleiding heb ik een half jaar in Zweden gestudeerd. Wat een prachtig land, ik heb veel gereisd van het zuiden tot het hoge noorden.
  • Spanje voelt als mijn tweede thuis en in Barcelona heb ik een half jaar stage gelopen.

Great things are going to happen

bijzondere foto's

Poseren hoeft bij mij niet, daar houd ik zelf ook niet van. Op een ongedwongen en spontane manier fotografeer ik graag jullie bijzondere momenten.

kleurrijk

De nabewerking van de foto’s houd ik zo natuurlijk mogelijk. Dit betekent dat een blauw trouwpak ook op de foto blauw blijft.

connectie

Mijn manier van fotograferen spreekt mensen enorm aan. Het is voor mij makkelijk om contact te leggen. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak Ik doe er alles aan om mijn camera niet te laten opvallen. En mijn camera hoor je niet ‘klikken.

let's connect

Ik kan niet wachten om van jou te horen. je mag me alles vragen. Neem contact op via de informatieaanvraag of bel met fotograaf Sabine Keijzer 06-52611407.

Fotograaf Amersfoort VoorBeeldig Fotografie