Fotograaf Amersfoort​

Op zoek naar een fotograaf? Voor jullie bruiloft? Of willen jullie prachtige foto’s van jullie pasgeboren baby? Willen jullie eindelijk die mooie familiefoto’s of prachtige portretfoto’s van de kinderen aan de muur? Leuk dat je op mijn website kijkt, want bij mij ben je aan het juiste adres. Ik woon in Amersfoort, als fotograaf reis ik door heel Nederland en daarbuiten!

Poseren hoeft bij mij niet, daar houd ik zelf ook niet van. Ongedwongen en spontaan leg ik graag jullie bijzondere momenten vast.

What is your story?

My story

Hi! It’s me. Leuk dat je op mijn website kijkt. In 2013 is het allemaal begonnen. In het zuiden van Frankrijk. Kijkend naar de mooie ondergaande zon. Bovenop een heuvel. Dit moment samen met mijn gezin. Hiervan moest ik een foto maken. Om deze herinnering voor altijd te koesteren. Want hier word ik gelukkig van. Het vastleggen van mooie en bijzondere herinneringen. Ik woon in Amersfoort maar als fotograaf werk ik door heel Nederland en daarbuiten!

Als fotograaf ben ik graag bij alle momenten aanwezig, lachen of huilen, dat maakt niet uit. Alle momenten zoals ze echt zijn, niet mooier maken dan het is. Want er is niks mooier dan puur zijn

 

fotograaf Amersfoort Sabine Keijzer
Sabine Keijzer

Fotograaf Amersfoort

Welke tastbare herinnering wil jij?

Alles is

liefde

Mijn manier van fotograferen spreekt mensen enorm aan. Het is voor mij makkelijk om met anderen contact te leggen. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak en kunnen zij zichzelf zijn. Ik doe er alles aan om mijn camera niet te laten opvallen. En mijn camera hoor je niet ‘klikken’, het geluid staat uit. Op de onbewaakte momenten, weet ik de voorbeeldige foto’s te maken. En het resultaat? Glunderende ogen, een spontane lach en foto’s met de natuurlijke weergave.

Het maken van fotoreportages vind ik het allerleukste om te doen. Of het nou gaat om een bruiloft of een pas geboren baby of een heerlijke wandeling met de familie in de natuur of samen met je lief een loveshoot. Allemaal mooie herinneringen, voor NU en voor LATER.

Zet de eerste stap en neem contact op met Sabine Keijzer en laat mij weten waarmee ik jou kan helpen: 06-52611407.

Wat anderen zeggen

"Er was een hele relaxte sfeer tijdens de new born shoot aan huis. Sabine maakte overal foto's van. Ze had ook van allelei spullen mee om een top shoot te doen. Ze ging ook heel lief om met de oudere broer. Ik kijk uit naar het foto album. Ook de communicatie gaat snel via de mail."
Nanne van Huikeshoven
"Sabine hielp mij enorm met een spoedklus. Ze zorgde ervoor dat het een gezellige shoot werd met als resultaat heel spontane, mooie foto's (precies zoals ik wilde), mede doordat ze zo leuk reageerde op mijn zoontje. Sabine overlegt en stemt af op je wensen. Dankjewel Sabine!"
fotoshoot amersfoort
Jolanda de Kok
"Het is prettig samenwerken met Sabine omdat ze een professionele mentaliteit heeft en ze weet wat ze wil. Daarnaast houdt ze zich aan haar afspraken en kan ze goed met mensen omgaan. En dat zie je terug in haar foto's."
ervaring voorbeeldigfotografie
Yoeri Laros

Great things are going to happen

bijzonder

Poseren hoeft bij mij niet, daar houd ik zelf ook niet van. Op een ongedwongen en spontane manier leg ik graag jullie bijzondere momenten vast.

kleurrijk

De nabewerking van de foto’s houd ik zo natuurlijk mogelijk. Dit betekent dat een blauw trouwpak ook op de foto blauw blijft.

connectie

Mijn manier van fotograferen spreekt mensen enorm aan. Het is voor mij makkelijk om contact te leggen. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak Ik doe er alles aan om mijn camera niet te laten opvallen. En mijn camera hoor je niet ‘klikken.

Meer over mij

fotoshoot op locatie

Het begin

Fotografie heeft mij altijd enorm aangetrokken. Toen mijn kinderen klein waren, wilde ik hun belangrijke momenten vastleggen, alledaagse dingen.

Het idee om van fotografie mijn beroep te maken, kwam in de zomer van 2013. Ik was met mijn gezin op vakantie. Het was de laatste avond van een heerlijke vakantie. We zaten op een heuvel te kijken naar een mooie zonsondergang in Frankrijk. En de lucht kleurde steeds mooier. Ik rende naar binnen om mijn camera te pakken. Ik moest en zou een foto van mijn gezin maken. Want het vastleggen van bijzondere momenten daar werd ik gelukkig van.
Thuis aangekomen had ik mijn doel bepaald. Ik had mij direct ingeschreven voor een opleiding tot Fotograaf Ondernemer. Gedurende twee jaar heb ik alle facetten van fotografie geleerd. Al snel werd mij duidelijk dat het fotograferen van mensen mij het meest aansprak.

2014

In 2014 heb ik mijn bedrijf VoorBeeldig Fotografie bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Mensen wisten mij al snel voor familiefotoshoots te vinden. Ook wilde ik bruidsreportages maken. Het fotograferen van bruiloften vind ik het allermooiste om te doen. Waarom? Het geluk en de liefde straalt er vanaf. Naast het zelfstandig fotograferen van bruiloften, werk ik sinds 2016 ook samen met Marian Ros onder de naam Briljant Bruidsfotografie. Kijk gerust eens op onze website, voor nog meer bruiloft inspiratie.

Wil je meer over mij weten, lees hier verder.

fotograaf amersfoort
loveshoot leusden fotograaf

Beschikbaar op jullie trouwdatum?

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd. Hebben jullie een trouwlocatie geboekt? Mooi, dan staat jullie trouwdatum (waarschijnlijk) vast.

Graag kom ik met jullie kennismaken. Maar voordat we dat plannen, is het handig om te weten of ik nog beschikbaar ben. Vul jullie trouwdatum in, dan pak ik mijn agenda erbij! 

Informatie aanvraag fotoshoot