Previous slide
Next slide

Fotograaf Amersfoort​

Op zoek naar een fotograaf? Voor jullie bruiloft? Of willen jullie eindelijk die prachtige familiefoto’s of portretfoto’s van de kinderen aan de muur? Leuk dat je op mijn website kijkt, want bij mij ben je aan het juiste adres. Ik woon in Amersfoort, als fotograaf reis ik door heel Nederland en daarbuiten!

Poseren hoeft bij mij niet, daar houd ik zelf ook niet van. Ongedwongen en spontaan leg ik graag jullie bijzondere momenten vast.

What is your story?

My story

Hi! It’s me. Leuk dat je op mijn website kijkt. In 2013 is het allemaal begonnen. In het zuiden van Frankrijk. Kijkend naar de mooie ondergaande zon. Bovenop een heuvel. Dit moment samen met mijn gezin. Hiervan moest ik een foto maken. Om deze herinnering voor altijd te koesteren. Want hier word ik gelukkig van. Het vastleggen van mooie en bijzondere herinneringen. Ik woon in Amersfoort maar ik werk door heel Nederland en daarbuiten!

Welke herinnering wil jij laten vastleggen?

Wist je dat ik ook samenwerk met een andere fotograaf? Kijk maar eens op Briljant Bruidsfotografie, voor de mooiste trouwreportages door twee trouwfotografen.

Bij alle momenten ben ik graag aanwezig, lachen of huilen, dat maakt niet uit. Alle momenten zoals ze echt zijn, niet mooier maken dan het is. Want er is niks mooier dan puur zijn

fotograaf Amersfoort Sabine Keijzer
Sabine Keijzer

Fotograaf Amersfoort - Utrecht

Dit zeggen anderen

Alles is

liefde

Mijn manier van fotograferen spreekt mensen enorm aan. Het is voor mij makkelijk om met anderen contact te leggen. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak en kunnen zij zichzelf zijn. Ik doe er alles aan om mijn camera niet te laten opvallen. En mijn camera hoor je niet ‘klikken’, het geluid staat uit. Op de onbewaakte momenten, weet ik de voorbeeldige foto’s te maken. En het resultaat? Glunderende ogen, een spontane lach en foto’s met de natuurlijke weergave.

Het maken van fotoreportages vind ik het allerleukste om te doen. Of het nou gaat om een bruiloft of een pas geboren baby of een heerlijke wandeling met de familie in de natuur of samen met je lief een loveshoot. Allemaal mooie herinneringen, voor NU en voor LATER.

Contact fotograaf Amersfoort

Zet de eerste stap en neem contact op met Sabine Keijzer Fotograaf Amersfoort en laat mij weten waarmee ik jou kan helpen: 06-52611407.

Voorbeeldig Fotografie 9.8 uit 10 ervaringen

Welke tastbare herinnering wil jij?

Trouwfotograaf

Gaan jullie samen de volgende stap zetten? Laat deze speciale dag door mij vastleggen

Familie fotograaf

Willen jullie prachtige foto’s van jullie gezin of de hele familie? Ik ken de mooiste plekjes

Pre wedding fotoshoot

Wil jij je vriendin ten huwelijk vragen? Of zijn jullie al jaren bij elkaar en willen jullie samen op de foto?

Informatie aanvraag fotoshoot

In verband met het trouwseizoen, kan de fotoshoot gezin/familie alleen plaatsvinden in de maanden januari, februari, maart, april, oktober, november en december. 

Binnen 24 uur ontvang je een reactie. Houd ook je spambox in de gaten.