bos familie fotograaf

Familiefotografie op de mooiste buitenlocaties

Familiefotografie op de mooiste buitenlocaties in het midden van Nederland. Willen jullie oma en opa verrassen met mooie foto’s van de kinderen en de kleinkinderen? Willen jullie mooie familiefotografie van jullie gezin? Of juist van de kinderen? Er zijn wel 100 redenen om nu die prachtige foto’s te laten maken. Om de belangrijkste te noemen, de tijd gaat snel.

Kinderen worden snel groter. Waar blijft die tijd dat ze hun eerste stapjes zetten. Voor je het weet gaan ze het huis uit. En hebben jullie die prachtige foto’s van jullie gezin of met de hele familie?

Dolgraag wil ik voor jullie die herinnering vastleggen. Ik ben zelf moeder van twee tieners. De dag gaat komen dat ze volledig op eigen benen gaan staan. Ik weet hoe belangrijk die foto’s zijn.

De fotoshoot

Op mooie en bijzondere plekken kan ik de prachtige foto’s voor jullie maken. Dit kan zijn in een mooi stadspark of het bos. Maar ook een fotoshoot van je hond op het strand, van een boottochtje met de familie, van een jubileumfeest in een kasteel…. noem het maar op!

Alle dagen beschikbaar (ook in het weekend), zolang ik maar bijzondere momenten kan fotograferen. En zit het weer toch tegen? Dan prikken we direct een nieuwe datum!

Poseren hoeft bij mij niet, daar houd ik zelf ook niet van. Ik beloof een relaxte sfeer tijdens de fotoshoot, professionele foto’s en een mooie bewerking. Een waardevolle herinnering!

Willen jullie ook familiefotografie op de mooiste buitenlocaties van Nederland laten maken? Neem gerust contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Meer informatie over de familie fotoshoots en gezin fotoshoots lees je hier.

Meer inspiratie over Familiefotografie? Bekijk hier nog meer foto’s.

Informatie aanvraag fotoshoot