spontane gezinfoto

FAMILIE FOTOGRAAF

Willen jullie prachtige familiefoto’s en zijn jullie op zoek naar een familie fotograaf? Op een stralende dag. Op een prachtige plek in de natuur. Lopend hand in hand. De kinderen rennen vooruit. Samen met de hond. Kon dit maar eeuwig blijven duren. Laat nu een onvergetelijke familiereportage maken.

fotograaf amersfoort familie fotoshoot in het bos

Gezin fotograaf

Met veel passie en geduld fotografeer ik families op de mooiste en meest bijzondere locaties. Of het nou een stadspark is, het bos of de duinen.
Ik beloof een relaxte sfeer tijdens de fotoshoot, professionele foto’s en een mooie bewerking. Een waardevolle herinnering!

mooie gezinfotoshoot duinen

tarieven

fotoshoot gezin

€ 345

fotoshoot familie

€ 395

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

Prijzen zijn exclusief reiskosten buiten de regio Amersfoort €0,50 per km.

Bestel een fotoshoot kadobon

Op zoek naar een origineel kado? Wil jij iemand op een originele manier verrassen? Bijvoorbeeld met moederdag of vaderdag? Hebben jullie een verjaardag te vieren? Of misschien een jubileum? Geef een Fotoshoot kadobon! 

Snel, makkelijk en origineel! Vraag vandaag nog je kadobon aan. 

 Bestel een Fotoshoot kadobon. Kijk hier voor meer informatie.

Dit zeggen anderen

"Er was een hele relaxte sfeer tijdens de new born shoot aan huis. Sabine maakte overal foto's van. Ze had ook van allerlei spullen mee om een top shoot te doen. Ze ging ook heel lief om met de oudere broer. Ik kijk uit naar het foto album. Ook de communicatie gaat snel via de mail."
kinder fotoshoot
Nanne van Huikeshoven
"Hele fijne 1e ervaring met Sabine.
We hebben een gezellig moment beleefd met elkaar als gezin. Het ging allemaal heel natuurlijk en kids vonden haar ook erg lief en leuk. Aanrader dus!"
spontane gezinfoto
Anneke Troost
"Sabine is een hele lieve, geïnteresseerde en meelevende fotograaf. Ze is heel geduldig met kinderen en maakt echt de mooiste foto’s. Wij hebben verschillende reportages door haar laten maken. Ook toen het verschrikkelijkste in ons leven ons overkwam, heeft zij een hele waardevolle en mooie fotoreportage gemaakt."
zwanger foto leusden
Ilse de Roo
"Sabine hielp mij enorm met een spoedklus. Ze zorgde ervoor dat het een gezellige shoot werd met als resultaat heel spontane, mooie foto's (precies zoals ik wilde), mede doordat ze zo leuk reageerde op mijn zoontje. Sabine overlegt en stemt af op je wensen. Dankjewel Sabine!"
fotoshoot amersfoort
Jolanda de Kok

Informatie aanvraag fotoshoot

In verband met het trouwseizoen, kunnen de fotoshoots alleen plaatsvinden in de maanden januari, februari, maart, april, oktober, november en december. 

Binnen 24 uur ontvang je een reactie. Houd ook je spambox in de gaten