fotograaf amersfoort familie fotoshoot in het bos

Familie fotograaf

Willen jullie prachtige familiefoto’s en zijn jullie op zoek naar een familie fotograaf? Op een stralende dag. Op een prachtige plek in de natuur. Lopend hand in hand. De kinderen rennen vooruit. Samen met de hond. Kon dit maar eeuwig blijven duren. Laat nu een onvergetelijke familiereportage maken.

Gezin fotograaf

Met veel passie en geduld fotografeer ik families op de mooiste en meest bijzondere locaties. Of het nou een stadspark is, het bos of de duinen.
Ik beloof een relaxte sfeer tijdens de fotoshoot, professionele foto’s en een mooie bewerking. Een waardevolle herinnering!

mooie gezinfotoshoot duinen

tarieven

fotoshoot gezin

€ 335

fotoshoot familie

€ 385

Panorama familie foto

€ 449

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

Prijzen zijn exclusief reiskosten buiten de regio Amersfoort €0,50 per km.

Bestel een fotoshoot kadobon

Op zoek naar een origineel kado? Wil jij iemand op een originele manier verrassen? Bijvoorbeeld met moederdag of vaderdag? Hebben jullie een verjaardag te vieren? Of misschien een jubileum? Geef een Fotoshoot kadobon! 

Snel, makkelijk en origineel! Vraag vandaag nog je kadobon aan. 

 Bestel een Fotoshoot kadobon. Kijk hier voor meer informatie.

panorama familie foto

panorama familie foto

Laat een panorama foto maken door de familie fotograaf! 

Op een mooie buiten locatie in Midden Nederland of in de fotostudio in Amersfoort.

panorama familie fotografie

Wat anderen zeggen

"Er was een hele relaxte sfeer tijdens de new born shoot aan huis. Sabine maakte overal foto's van. Ze had ook van allelei spullen mee om een top shoot te doen. Ze ging ook heel lief om met de oudere broer. Ik kijk uit naar het foto album. Ook de communicatie gaat snel via de mail."
kinder fotoshoot
Nanne van Huikeshoven
"Sabine hielp mij enorm met een spoedklus. Ze zorgde ervoor dat het een gezellige shoot werd met als resultaat heel spontane, mooie foto's (precies zoals ik wilde), mede doordat ze zo leuk reageerde op mijn zoontje. Sabine overlegt en stemt af op je wensen. Dankjewel Sabine!"
fotoshoot amersfoort
Jolanda de Kok
"Het is prettig samenwerken met Sabine omdat ze een professionele mentaliteit heeft en ze weet wat ze wil. Daarnaast houdt ze zich aan haar afspraken en kan ze goed met mensen omgaan. En dat zie je terug in haar foto's."
ervaring voorbeeldigfotografie
Yoeri Laros

Informatie aanvraag fotoshoot

Binnen 24 uur ontvang je een reactie. Houd ook je spambox in de gaten