Let's connect

Ik kan niet wachten om van jou te horen. En jij mag me alles vragen. Neem contact op via de informatieaanvraag in of bel met Sabine Keijzer 06-52611407.

Ik wil graag informatie over

Wat anderen zeggen

"Wat een super gezellige shoot heb je verzorgd Sabine en de foto's zijn Super! Het plezier en enthousiasme dat je bij zowel de kinderen als de volwassenen weet los te krijgen en vast te leggen maakt het een feest van begin tot eindresultaat."
gezin fotograaf amersfoort
Mariska Bakker
"Afgelopen maandag voor een foto-shoot bij Sabine geweest. Een deskundige fotografe die goed weet wat ze doet en zo de mooiste foto's van mij heeft gemaakt. Ik ben er heel blij mee; Sabine bedankt!"
Monique Nijs
"Het is prettig samenwerken met Sabine omdat ze een professionele mentaliteit heeft en ze weet wat ze wil. Daarnaast houdt ze zich aan haar afspraken en kan ze goed met mensen omgaan. En dat zie je terug in haar foto's."
ervaring voorbeeldigfotografie
Yoeri Laros

Kijk ook eens bij:

Op zoek naar een fotograaf voor personal branding of voor je bedrijf? Kijk eens op VB Fotografie

Wil je eerst meer over mij weten voordat je contact opneemt? Volg mij op facebook of instagram of lees hier meer over mij! Zo kom jij te weten wat mijn favoriete vakantiebestemming is en wat mijn bijnaam is.

Ik neem je privacy serieus. Hier kun je de privacyverklaring nalezen.

Contact

Neem contact op met Sabine Keijzer

Telefoon

(+31) 06 526 11 407

E-mail

sabine [at] voorbeeldigfotografie.nl

Fotostudio

Daam Fockemalaan 22
Amersfoort

Postadres

Graaf Adolflaan 78
3818 DD Amersfoort

KvK

59642165