CONTACT

Contact Let’s connect! Ik kan niet wachten om van jou te horen. En jij mag me alles vragen. Neem contact op via de informatieaanvraag in of bel met Sabine Keijzer 06-52611407.

Ik wil graag informatie over

fotograaf Sabine Keijzer

Wat anderen zeggen

Mariska Bakker

Wat een super gezellige shoot heb je verzorgd Sabine en de foto’s zijn Super! Het plezier en enthousiasme dat je bij zowel de kinderen als de volwassenen weet los te krijgen en vast te leggen maakt het een feest van begin tot eindresultaat.

Nanne van Keeken Huikeshoven

“Er was een hele relaxte sfeer tijdens de new born shoot aan huis. Sabine maakte overal foto’s van. Ze had ook van allelei spullen mee om een top shoot te doen. Ze ging ook heel lief om met de oudere broer. Ik kijk uit naar het foto album. Ook de communicatie gaat snel via de mail.”

Monique Nijs

“Afgelopen maandag voor een foto-shoot bij Sabine geweest. Een deskundige fotografe die goed weet wat ze doet en zo de mooiste foto’s van mij heeft gemaakt. Ik ben er heel blij mee; Sabine bedankt!”

Kijk ook eens naar:

Op zoek naar een fotograaf voor personal branding of voor je bedrijf? Kijk eens op VB Fotografie

Wil je eerst meer over mij weten voordat je contact opneemt? Volg mij op facebook of instagram of lees hier meer over mij! Zo kom jij te weten wat mijn favoriete vakantiebestemming is en wat mijn bijnaam is.

Ik neem je privacy serieus. Hier kun je de privacyverklaring nalezen.

Neem contact op

Telefoon

(+31) 06 526 11 407

E-mail

sabine@voorbeeldigfotografie.nl

Fotostudio

Daam Fockemaalaan 22
Amersfoort

Postadres

Graaf Adolflaan 78
3818 DD Amersfoort

KvK

59642165