Trouwen bij Huis Scherpenzeel

Bruiloft bij Huis Scherpenzeel

Een prachtige herfst bruiloft in ‘the great gatsby style’ van Tamara en Robbert. De trouwlocatie Huis Scherpenzeel is hiervoor de perfecte locatie.

Het is een prachtige herfstdag met de zonnestralen door de bomen met de prachtige goudbruine bladeren. Het licht valt zo mooi. De rust. En het prachtige uitzicht vanaf Huis Scherpenzeel.

Jullie entree

Stel je voor, een prachtige klassieke A-Ford rijdt de oprijlaan van Huis Scherpenzeel op. Alle gasten staan jullie buiten op te wachten. Na het grote applaus gaan jullie naar binnen en worden jullie in een aparte kamer begeleidt. De gasten gaan naar de stijlvolle klassieke ceremoniezaal.

Ceremonie in stijl

Zo begon de fantastische bruiloft van Tamara en Robbert. In de ceremoniezaal komt Robbert met zijn moeder binnen gelopen. Hoopvol wacht Robbert op Tamara die door haar vader wordt ‘weggeven’.

De ceremonie wordt zoals gebruikelijk door de BABS begeleidt. Maar deze BABS is een hele bijzondere voor hun, zij is namelijk de tante van Tamara. En juist zij weet veel persoonlijke verhalen en anekdotes over het bruidspaar.

Taart en champagne!

Dan breekt het moment aan om officieel ‘ja’ tegen elkaar te gaan zeggen. Gevolgd door het omdoen van de ringen en de ondertekening van de trouwakte. Omdat de trouwakte niet aan het bruidspaar wordt meegegeven, maar in het gemeente archief wordt bewaard, maken wij daar altijd een foto van.

Ze hebben beiden ja gezegd! Ze zijn officieel getrouwd.

Het bruidspaar verlaat de ceremoniezaal en in de hal is live muziek van de akoestische band. Na de felicitaties van de gasten wordt de champagne ontkurkt. Hiervoor wordt Robbert naar buiten gevraagd om de champagnefles te sabreren.

Feesten tot 's avonds laat

Na de champagne toost wordt de prachtige bruidstaart, ook in great gadsby style, aangesneden. Als iedereen de heerlijke taart heeft geproefd, worden buiten de groepsfoto’s gemaakt. Het prachtige bordes is daar de perfecte plek voor.

’s Avonds neemt iedereen plaats in de eetzaal waar een heerlijk diner wordt geserveerd. In de tussentijd wordt de salon omgebouwd tot danszaal, waar tot laat in de avond het trouwfeest groots werd gevierd.

Trouwen bij Huis Scherpenzeel? Doen!

Trouwlocatie: Huis Scherpenzeel
Bruidsboeket: Bloemen Riet
Band: Until Noted
Huurauto: A-Ford Bolderman
Trouwjurk: Valkengoed
DJ : Wedding DJ

Jullie trouwdatum nog vrij?

Ik kom graag met jullie kennismaken (dit kan ook in de avonduren of op zaterdag). Voordat we dat plannen, is het handig om te weten of ik nog beschikbaar ben. Vullen jullie hieronder jullie trouwdatum in? Dan pak ik mijn agenda erbij!

Bekijk meer bruiloft inspiratie