BRUIDSREPORTAGE

Bruidsfotograaf Amersfoort bruidsreportage

Prachtige foto’s van jullie mooiste dag

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. En nu zijn jullie natuurlijk op zoek naar een leuke bruidsfotograaf die alle mooie en bijzondere momenten kan vastleggen. Met een prachtige bruidsreportage die het verhaal van jullie bruiloft vertelt.

Ik heb jarenlange ervaring als bruidsfotograaf. En veel bruidsparen heb ik de mooiste herinnering aan hun grote dag mogen vastleggen. Kijk eens op de website van Briljant Bruidsfotografie, samen met Marian Ros maak ik namelijk ook prachtige bruidsreportages.

Bruiloft beleving

Het fotograferen van bruiloften vind ik het allermooiste om te doen. Waarom? Het is een stralende dag vol liefde en geluk. Hiervan kan ik enorm genieten. In de voorbereiding leer ik jullie al goed kennen. Op jullie bruiloft ben ik dan ook niet de fotograaf die de foto’s maakt, maar ben ik Sabine en ben ik onderdeel van jullie dag.
Na maanden van voorbereiden, is dé dag dan eindelijk aangebroken. Van de gespannen gezichten in de ochtend, tot het feesten ‘s avonds laat. Dat ik nauwelijks tijd heb voor even een pauze, neem ik voor lief. Want ik geniet van het fotograferen van alle dingen die gebeuren en voorbij komen.

bruidsfotograaf utrecht maartensdijk Het Koetshuis

Bruidsreportage is inclusief:

  • vrolijke en enthousiaste bruidsfotografe
  • meer dan 5 jaar ervaring en full time fotograaf
  • kennismakingsgesprek
  • kleine preview binnen 24 uur
  • een online gallery
  • een pocket album van 15 x 15 cm met 20 pagina’s
  • professionele nabewerking van de foto’s
  • foto’s op USB-stick
  • BTW

Om het verhaal van jullie bruiloft goed in beeld te kunnen brengen, is een bruidsreportage te boeken vanaf 6 uur voor €1175.

Het bijboeken van extra uren bedraagt €125 per uur.

Waar moet je op letten als je een bruidsfotograaf zoekt?

Zoveel fotografen? Op een gegeven moment weet je niet meer wat je op moet letten. Vraag de GRATIS tips aan, deze staan boordevol informatie die helpen om dé bruidsfotograaf te vinden. Inclusief vragenlijst die jullie aan de bruidsfotograaf kunnen stellen.

Dagindeling

Bij de meeste bruiloften start ik tijdens de voorbereidingen, zoals het opdoen van de make-up en het aantrekken van de bruidsjurk. Vervolgens fotografeer ik de first look, bruidsshoot, de ceremonie, het toost moment, het aansnijden van de taart, de groepsfoto’s, het diner en de openingsdans. Dit is helemaal naar jullie wens en jullie dagplanning aan te passen.

Maak een afspraak om uitgebreid met elkaar kennis te maken en jullie wensen voor de bruidsreportage te bespreken. Neem contact met mij op. 

Stel je voor over 10 jaar of over 20 jaar bladeren jullie door jullie bruidsalbum. Dan willen jullie toch herinnerd worden aan jullie prachtige dag. Een bruidsalbum waar jullie met veel plezier in kijken. En waar jullie keer op keer jullie dag weer herbeleven. Alles van jullie bruiloft gaat voorbij, wat blijft zijn de trouwfoto’s.