BRUIDSREPORTAGE

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. En nu zijn jullie natuurlijk op zoek naar een fotograaf.

Het fotograferen van bruiloften vind ik het allermooiste om te doen. Waarom? Het geluk en de liefde straalt er vanaf. Na maanden van voorbereiden, is dé dag dan eindelijk aangebroken. Van de gespannen gezichten in de ochtend, tot het feesten ‘s avonds laat. Dat ik nauwelijks tijd heb voor even een pauze, neem ik voor lief. Want ik geniet van alle dingen die gebeuren en voorbij komen.

Ben ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar? Neem contact met mij op.

 

  

 

Willen jullie dat ik de bruidsreportage op jullie bruiloft kom maken? Dan kom ik graag eerst met jullie kennismaken. We bespreken dan uitgebreid jullie wensen. En berekenen het aantal uur dat jullie gefotografeerd willen hebben. Vooraf ontvangen jullie de prijsopgave. En willen jullie op de dag zelf toch dat ik een uurtje langer blijf, geen probleem. 

 

Jullie investering

Hieronder vinden jullie de prijzen voor de bruidsreportages. Vooraf bespreken we jullie wensen. Ook kijken we naar het aantal benodigde uren. Een bruidsreportage bedraagt 100 euro per uur (incl BTW). Vervolgens kiezen jullie het pakket dat het beste bij jullie past.

UITGEBREID PAKKET
– album 35 x 35
– USB stick
– loveshoot
– 2 x mini album
995 euro

NORMAAL PAKKET
– album 30 x 30
– USB stick
– loveshoot
795 euro

BASIS PAKKET
– album 25 x 25
– USB stick
495 euro

BUDGET PAKKET
– album 20 x 20
395 euro

Ben ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar? Neem contact met mij op.

 

  

 

  

 

  

 

VoorBeeldig Trouwotografie  

 

Meer inspiratie opdoen? Bekijk hier mijn uitgebreid portfolio.