bruiloft fotograaf amersfoort

Bruidsreportage

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. En nu zijn jullie natuurlijk op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie dag.

Het fotograferen van bruiloften vind ik het mooiste om te doen. Waarom? Het geluk en de liefde straalt er vanaf. Na maanden van voorbereiden, is dé dag dan eindelijk aangebroken. Van de gespannen gezichten in de ochtend, tot het feesten ‘s avonds laat. Dat het voor mij heel hard werken is en ik nauwelijks tijd heb voor even een pauze, neem ik voor lief. Want ik geniet van alle dingen die gebeuren en voorbij komen. En als fotograaf zie ik heel veel.

Welkom bij de trouwfotograaf uit Amersfoort. En wat leuk dat jullie op mijn website kijken! Ik kom uit Amersfoort en reis door het hele land.

Jullie gaan trouwen en zijn je aan het oriënteren voor een trouwfotograaf. Iemand die spontaan en gezellig is, ook nog van een feestje houdt en is gespecialiseerd in het maken van trouwfoto’s. Met oog voor detail en alle mooie en bijzondere momenten. Ik hou ervan om de allermooiste bruidsreportage te maken. Als bruidsfotograaf uit Amersfoort kom ik door het hele land.

Willen jullie prachtige trouwfoto’s waar jullie jarenlang met veel plezier terugkijken naar jullie bruiloft?

Tijdens jullie bruiloft zal het bijna niet opvallen dat ik de trouwfotograaf ben. Het maken van de foto’s tijdens de bruidsshoot sta ik voor jullie klaar en geef ik aanwijzingen om die fantastische trouwfoto’s te maken. Maar bij de voorbereidingen en het aankleden, de ceremonie en de toost, het diner en het feest ben ik er zeker wel. Maar wat jullie niet zal opvallen is mijn camera.

De dag na de bruiloft kunnen jullie heerlijk nagenieten van de zo bijzondere dag en krijgen jullie alvast een voorproefje van de trouwfoto’s te zien. En een paar weken later als alle trouwfoto’s klaar zijn, ontvangen jullie een online gallery waarin de trouwfoto’s voor jullie klaarstaan. Jullie mogen dan ook nog een prachtig trouwalbum uitzoeken. Voor een groot deel bepalen jullie welke foto’s hierin komen. Zo kunnen jullie keer op keer de trouwfoto’s terugkijken en alle mooie herinneringen ophalen!

Klinkt dat goed? Hebben jullie vragen? Ik denk graag met jullie! Bijvoorbeeld over de dagindeling, de locatie voor de bruidsshoot en de groepsfoto’s die jullie vast wel willen maken. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Lieve groet,

Sabine Keijzer