trouwfotograaf Amersfoort

Bruiloft op Landgoed Klarenbeek

Op vrijdag de 13e zijn Linda en Patrick getrouwd en als bruidsfotograaf was ik die dag te vinden in Apeldoorn en omgeving. De bruiloft vond plaats op het prachtige Landgoed Klarenbeek, net buiten Apeldoorn. Na maanden van voorbereiding was het eindelijke zover.

Op een winterse dag in februari kreeg ik een mail van de bruid dat ze in september willen gaan trouwen. Zo nieuwsgierig ik ben, bel ik haar gelijk op. Ik vraag haar tijdens het gesprek naar de datum en ze zegt ‘vrijdag de 13e’. Ik ben niet zo bijgelovig, maar een beetje tricky vind ik het wel. Het gesprek eindigde met een kennismakingsafspraak een week later.

Met mijn voorbeeld trouwalbums onder mijn arm, ga ik op pad. Samen met het bruidspaar praten we over hun aanstaande bruiloft en hoe mooi de locatie is die ze hebben gekozen.

De grote dag is aangebroken. Vroeg ga ik naar het ouderlijk huis van de bruid. Er is een gezellige reuring met veel mensen. De bruid is kapster en uiteraard moet het haar perfect zitten. Als de trouwjurk aangaat, begint ze helemaal te stralen. Kort daarna wordt ze door de bruidegom en hun zoontje opgehaald en gaan ze op weg naar de trouwlocatie.

Het landgoed is prachtig en is mooi gelegen in de natuur. Op deze locatie vindt alles plaats: de bruidsshoot, de ceremonie, de toost en taart, het diner, het feest en zelfs de overnachting.

Als fotograaf kom ik op veel plekken in Nederland en Landgoed Klarenbeek is wel een van mijn favorieten. De sfeer, de uitermate goede verzorging door het personeel en de mogelijkheid om de hele bruiloft op een locatie te vieren.

Trouwlocatie: Landgoed Klarenbeek

Bruidstaart en cupcakes: Sweet Charlotte

Visagie: Hair Style en VisagieBeauty Salons op Maat

Jullie trouwdatum nog vrij?

Ik kom graag met jullie kennismaken (dit kan ook in de avonduren of op zaterdag). Voordat we dat plannen, is het handig om te weten of ik nog beschikbaar ben. Vullen jullie hieronder jullie trouwdatum in? Dan pak ik mijn agenda erbij!

Bekijk meer bruiloft inspiratie