VoorBeeldig Fotografie Bruidsfoto Award

Bruidsfoto Award

Super trots ben ik op de nominatie van de Bruidsfoto Award 2021! 

Mijn verhaal

Toen ik begon met fotograferen wilde ik mooie foto’s kunnen maken. Ik was jaloers op alle prachtige beelden en dat maakte mij nieuwsgierig hoe ik dat niveau kon behalen. Continu ben ik bezig om mij verder te ontwikkelen. Zo start ik binnenkort met een nieuwe training van de (in mijn ogen) beste trouwfotografen ter wereld, namelijk Two Mann uit Canada.

Opleiding

Het fotograferen van bruiloften wilde ik absoluut niet, écht niet! Het risico dat je net dat ene moment mist. Op een bruiloft gebeurt zo veel in korte tijd. En daarbij komt een hoop verantwoordelijkheid kijken.

Mijn leraar Sander van de Fotoschool Keistad kwam met het idee om met iemand te gaan samenwerken. Ik zat samen met Marian op de Fotografie Jaaropleiding en ik ben haar gaan vragen. Maar wat gaan we dan samen doen? Bruiloften kwam hieruit, want samen gaat het wel lukken! Mocht ik een moment hebben gemist, dan heeft zij het wel gefotografeerd en andersom.

Foto Awards

Als je eenmaal in de bruiloften rolt, dan gaat het daarna vanzelf. Ook kom je steeds dieper in het wereldje van trouwleveranciers. Je leert veel andere trouwfotografen kennen en je ziet hun prachtig foto’s waar ze awards mee winnen. Dat wilde ik ook!

Mijn overtuiging was (en is nog steeds) dat ik de mooiste foto’s voor het bruidspaar wil maken. Op een bruiloft wil ik alle bijzondere momenten vastleggen. In mijn ogen zijn er veel fotografen bezig om voor zichzelf ‘stempeltjes’ te winnen. Dat wil ik absoluut niet. Dat achteraf blijkt dat een foto uniek is en dat je het echte moment te pakken hebt, dan is de award de kers op de taart. 

Nominatie Bruidsfoto Award

Tijdens de lock down vorig jaar, heb ik me verdiept in de fotowedstrijden. Ik had meer tijd en ben nog eens goed door mijn foto’s gegaan. Zo heb ik ook ingestuurd voor De Masters en in 1 jaar maar liefst 3 awards gewonnen.

Begin dit jaar heb ik ingestuurd voor de Bruidsfoto Award. Dat ik genomineerd ben geeft mij de motivatie om nog beter te worden en nog mooiere foto’s te maken. Ik ben super trots op mijn nominatie.

Het verhaal achter de Bruidsfoto Award

Wil je het verhaal achter de foto lezen, kijk dan op Briljant Bruidsfotografie

In de pers

Lees hier het artikel in de pers over de Bruidsfoto Award nominiatie: De Stad Amersfoort

VoorBeeldig Fotografie Bruidsfoto Award

Storyteller

Tastbare herinnering van bijzondere momenten