babyfotografie amersfoort

Babyfotografie Amersfoort

Trouwfotografie

Wil jij prachtige babyfotografie? Een fotoshoot kan al vanaf de zesde dag na de geboorte. In die periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor ze in verschillende poses kunnen worden gelegd. Een newborn reportage gebeurt in alle rust en hiervoor neem ik dan ook ruim de tijd (zeker twee uur). En heb je liever dat ik bij jou thuis kom fotograferen dan in de fotostudio, dan kan dat ook. Neem bij voorkeur voor de uitgerekende datum contact met mij op, zodat ik tijd kan reserveren, in de wetenschap dat de baby zich eerder of later kan melden. Na je bevalling maken we een definitieve afspraak.

Wat is er mooier dan die kleine voetjes, handjes, neusje en die prachtige ogen. Of de foto’s nou voor je zelfs zijn of om cadeau te geven, het is de eerste herinnering aan hoe klein ze zijn. Alle details, de zachtheid, de puurheid en de slaperigheid van een pasgeboren baby leg ik vast. De tederheid en liefde wanneer de baby in mama’s of papa’s armen ligt, als de grote broer of zus een kusje geeft, of het snuffelen van de hond aan het nieuwe familielid… dat zijn waardevolle momenten die vastgelegd moeten worden.

Hele leuke fotoshoot gehad! Zijn mooie foto’s geworden! En wat was het een fijne samenwerking! Deze vrouw heeft zo veel geduld en is zo lief met kids! Was echt fijn!”
Elja Looper

Een newborn fotoshoot is voor opa en oma ook bijzonder leuk om cadeau te geven aan kersverse ouders of juist andersom. Of wat dacht je als kraamcadeau van collega’s of je beste vriendinnen. Neem contact met mij op. De newborn foto’s zullen niet alleen een foto voor nu zijn maar ook een herinnering, voor altijd! Tot slot… maar niet onbelangrijk, pas wanneer iedereen ontspannen is en vooral jullie baby, gaan we de foto’s maken!

Tarief Baby fotoreportage + album  399 euro

Uitgebreide newborn fotoshoot.
Fotoalbum.
USB stick.
Online gallery.

Tarief Baby fotoreportage met broer/zus + album  449 euro

Uitgebreide newborn fotoshoot.
Fotoalbum.
USB stick.
Online gallery.

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Fotosessie
  • Fotoalbum
  • Digitale foto’s in hoge resolutie
  • Professionele nabewerking
  • Inclusief BTW

PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • Reiskosten buiten de regio Amersfoort €0,38 per km.

Wil je een baby fotoreportage boeken? Informatie aanvraag fotoshoot