Eervolle vermelding bij Internationale fotowedstrijd!

Bij de internationale fotowedstrijd Siena Awards is mijn foto door de internationale jury opgemerkt en krijg ik de eervolle vermelding ‘commended’.

Best bijzonder als je weet dat er bijna 48.000 foto’s zijn ingestuurd uit 156 landen wereldwijd.

18 oktober 2020

VoorBeeldig Fotografie Siena Awards

4 november 2020

award winnende trouwfotograaf
Masters award nummer 3!

Geweldig, mijn derde award van de Masters in dit jaar. Zo trots ook op dit bruidspaar dat midden in de Corona lockdown gingen trouwen! Heel blij met deze Masters of Dutch Weddingphotographers award, de meest gewaardeerde in de Benelux.

Dit smaakt naar meer om nog meer prachtige foto’s voor bruidsparen te mogen maken.

Vorige slide
Volgende slide
Meer internationale awards! TROTS!

Bij de internationale fotowedstrijd Shoot & Share zijn maar liefst 9 foto’s in de prijzen gevallen. Hiervan eindigde 2 foto’s in de top 10%, 1 foto in de top 20% en 6 foto’s in de top 30%.

Leuke feiten over deze fotowedstrijd:
583.000 foto’s zijn ingestuurd
door 100.000 fotografen 
uit 160 verschillende landen.

Best bijzonder zo’n grote fotowedstrijd wereldwijd.

8 juli 2020

23 juni 2020

award winnende trouwfotograaf
TWEE awards erbij! TROTS!

Toen ik dit te horen kreeg, dacht ik dat ik gek werd. Twee awards in een keer gewonnen! Vooral omdat dit de Masters of Dutch Weddingphotographers award is, de meest gewaardeerde in de Benelux.

Dit is zo’n bekroning op mijn werk. Dit voelt goed. Dit voelt dat ik groei en het einde is nog lang niet in zicht.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide
Mijn eerste award! TROTS!

Ik had niet verwacht dat ik het fotograferen van bruiloften zo leuk zou vinden. Toen ik in 2016 samen met Marian Ros met Briljant Bruidsfotografie begon. Sinds 2019 fotografeer ik ook alleen bruiloften.

Groei vind ik belangrijk. Maar hoe weet je dat je groeit? Meer opdrachten? Normaal gesproken wel, maar in Coronatijd is dat moeilijk geworden. Meedoen aan fotowedstrijden? Laat een vakjury zich maar eens over mijn foto’s buigen.
BAM! Mijn allereerste award! Internationaal! Hoe trots kan je zijn.
 

29 mei 2020

Award winnende bruidsfotograaf Sabine Keijzer

Bruidsfotograaf Amersfoort

Gaan jullie trouwen? Mag ik jullie helpen bij het vinden van de bruidsfotograaf. Of jullie klein trouwen of er een groot feest van maken, jullie trouwfoto’s zijn ontzettend belangrijk.

Hoe vind je de bruidsfotograaf die spontaan en gezellig is? En die is gespecialiseerd in het maken van trouwfoto’s? Met natuurlijk oog voor detail en alle mooie en bijzondere momenten? Hiervoor help ik je graag op weg aan de hand van een kleine stappenplan, lees verder.

Ik hou ervan om de allermooiste bruidsreportage te maken. Ik woon in Amersfoort en reis graag door het hele land en daarbuiten.

Willen jullie prachtige trouwfoto’s waar jullie jarenlang met veel plezier terugkijken naar jullie bruiloft?

Bruidsfotograaf Amersfoort trouw fotograaf apeldoorn

let's connect

Ik kan niet wachten om van jou te horen. je mag me alles vragen. Neem contact op via de informatieaanvraag of bel met Sabine Keijzer 06-52611407.