bruidsfotograaf Amersfoort

Ontvang gratis tips

Zo vind je de beste trouw fotograaf

Ben je ten huwelijk gevraagd en op zoek naar een trouw fotograaf? Hoe vind je de beste fotograaf? En waar moet je op letten? Wat kost het? En wat krijg je ervoor? Wat als de foto’s tegenvallen? Of nog erger helemaal mislukt zijn? De bruiloft kunnen jullie niet overdoen.

Ontvang gratis tips voor het vinden van de beste fotograaf voor jullie bruiloft. Met deze tips ben je direct goed voorbereid op het kennismakingsgesprek met een trouw fotograaf. Ook ontvang je een lijst met vragen die je aan de trouwfotograaf kunt stellen. Denk bijvoorbeeld aan wat als de fotograaf ziek wordt. Ontvang je de foto’s digitaal of alleen in het album?

Ja, stuur mij de tips voor het vinden van de beste trouw fotograaf

Meer over mij

Mag ik een paar antwoorden over mij verklappen? Zo leren jullie mij alvast een beetje kennen. In 2014 heb ik mijn bedrijf VoorBeeldig Fotografie bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Met heel veel plezier en passie fotografeer ik bruiloften. Ik heb een groot netwerk van fotografen met wie ik graag samenwerk. Mocht ik, om wat voor reden dan ook, niet op jullie bruiloft kunnen fotograferen, dan heb ik dus een back-up. Zo kan een collega trouw fotograaf jullie bruiloft fotograferen en pak ik het werk daarna van haar over. Zo zorg ik ervoor dat jullie trouwfoto’s en jullie trouwalbum wel in mijn stijl worden nabewerkt.

Lieve groet,

Sabine Keijzer